MasterChief
80+
- Reaksiyon skoru
- 40
- Bütçe
- 50000
BÜTÇE FARK ETMEZ OYUNUC KULAKLIĞI KURULUMU KOLAY UĞRAŞTIRMAYAN KISA ÖZ
BÜTÇE FARK ETMEZ OYUNUC KULAKLIĞI KURULUMU KOLAY UĞRAŞTIRMAYAN KISA ÖZ
Kablosuzu varsa alayım bi 5 tane![]()
Asus ROG Theta USB-C 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Theta USB-C 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Theta USB-C 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 37.498,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Fp ürünü alınırKablosuzu varsa alayım bi 5 tane
10tlik bim kulaklığından geçilir mi aradaki farkı anlar miyim yaniFp ürünü alınır
Denemeden bilemeyiz bence bir sipariş et dene beğenirsin hem inceleme atarsın foruma10tlik bim kulaklığından geçilir mi aradaki farkı anlar miyim yani
Bu ne la cidden ilk kez görüyorum astro dan falan iyi mi![]()
Asus ROG Theta USB-C 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Theta USB-C 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Theta USB-C 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 37.498,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam tek geçerim. Corsair Virtuoso SE. Yaklaşık 2,5 yıldır kullanmaktayım. Eve girdiğim an ilk iş bilgisayarı açıyorum kulaklığımı takıyorum. Uyuyana kadar çıkarmıyorum. Yemek yaparken, temizlik yaparken, oyun, film, müzik aklına ne gelirse her şeyde üstün performans alıyorum. Çok affedersin WC'ye bile gittiğimde çıkarmıyorum.BÜTÇE FARK ETMEZ OYUNUC KULAKLIĞI KURULUMU KOLAY UĞRAŞTIRMAYAN KISA ÖZ
Araştırdım da çok iyi ya alınır cidden![]()
Yorumlar olumlu ama stokta tükenmiş gözüküyorHocam tek geçerim. Corsair Virtuoso SE. Yaklaşık 2,5 yıldır kullanmaktayım. Eve girdiğim an ilk iş bilgisayarı açıyorum kulaklığımı takıyorum. Uyuyana kadar çıkarmıyorum. Yemek yaparken, temizlik yaparken, oyun, film, müzik aklına ne gelirse her şeyde üstün performans alıyorum. Çok affedersin WC'ye bile gittiğimde çıkarmıyorum.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Hocam kuruluma nasıl kolaymı çünkü ben de steel series nova 1 Çar ve uygulamasını indirip bilgisayara kurulumunu yaptım ama NVIDIA ekran kartımın güncellemesini yaptıktan sonra kulaklık kurulum olan her şey gidiyor ve en baştan yapmak zorunda kalıyorum bu sefer yaptigimda da kulaklık çalışmıyor mikrofon olmuyorHocam tek geçerim. Corsair Virtuoso SE. Yaklaşık 2,5 yıldır kullanmaktayım. Eve girdiğim an ilk iş bilgisayarı açıyorum kulaklığımı takıyorum. Uyuyana kadar çıkarmıyorum. Yemek yaparken, temizlik yaparken, oyun, film, müzik aklına ne gelirse her şeyde üstün performans alıyorum. Çok affedersin WC'ye bile gittiğimde çıkarmıyorum.
![]()
Kullanımda hiçbir problem yok. Gönül rahatlığı ile alabilirsin.Araştırdım da çok iyi ya alınır cidden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yorumlar olumlu ama stokta tükenmiş gözüküyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam kuruluma nasıl kolaymı çünkü ben de steel series nova 1 Çar ve uygulamasını indirip bilgisayara kurulumunu yaptım ama NVIDIA ekran kartımın güncellemesini yaptıktan sonra kulaklık kurulum olan her şey gidiyor ve en baştan yapmak zorunda kalıyorum bu sefer yaptigimda da kulaklık çalışmıyor mikrofon olmuyor
https://www.overgameweb.com/hyperx-cloud-iii-dts-x-kablosuz-oyuncu-kulakligi-siyah-77z45aa Bunu öneririm hocamHocam tek geçerim. Corsair Virtuoso SE. Yaklaşık 2,5 yıldır kullanmaktayım. Eve girdiğim an ilk iş bilgisayarı açıyorum kulaklığımı takıyorum. Uyuyana kadar çıkarmıyorum. Yemek yaparken, temizlik yaparken, oyun, film, müzik aklına ne gelirse her şeyde üstün performans alıyorum. Çok affedersin WC'ye bile gittiğimde çıkarmıyorum.
![]()