Neler Yeni

Oyuncu Kulaklık Önerisi (250-350 TL arası)

Görkem_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Görkem Karlı
Çok rahat, sadece pedler biraz küçük, kulağın büyükse küçük gelebilir. Ses sekmesi yok ama sesi çok açarsan verebiliyor. 118 db verdiği için doğal :D
Kulaklık kafandayken dışarıdaki sesler sana ne kadar geliyor ve kulaklıktaki ses dışarıya ne kadar gidiyor ? Yani yalıtımı iyi mi ?

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
üst sınırda drop plus
alt sınırda trust blizz

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Kulaklık kafandayken dışarıdaki sesler sana ne kadar geliyor ve kulaklıktaki ses dışarıya ne kadar gidiyor ? Yani yalıtımı iyi mi ?
Dışarıdaki sesleri çok duymazsın ama sesi dışarı bir miktar veriyor.

EnEss241

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Yıldız
Dışarıdaki sesleri çok duymazsın ama sesi dışarı bir miktar veriyor.
Kanka bangır bangır sesi karşıya vermiyorsa sıkıntı yok. Bas konuş kullanmayı sevmiyorum konuşuyorum basmadım diye boşa gidiyor 😔

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 250/350 arasında bir kulaklık almayı düşünüyorum ama kararsızım bilemedim ne alacağımı önerileriniz varsa bekliyorum. Dışarı ses vermesin istiyorum şuan mevcut kullandığım kulaklığım çok ses veriyor dışarı hoparlör gibi. Laptopda kullanacağım bu arada şimdiden öneri veren herkese teşekkür ederim.
drop plus
Mesaj otomatik birleştirildi:

5 aydır kullanıyorum gayet memnunum pad laer gayet yumuşak ses kuvveti çok tatmin edici

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Kanka bangır bangır sesi karşıya vermiyorsa sıkıntı yok. Bas konuş kullanmayı sevmiyorum konuşuyorum basmadım diye boşa gidiyor [emoji17]
Bas konuşa gerek yok, full ses yapmadığın sürece mikrofona vermiyor zaten fullde kullanamazsın :D
Sadece odadakiler duyar sesleri

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 250/350 arasında bir kulaklık almayı düşünüyorum ama kararsızım bilemedim ne alacağımı önerileriniz varsa bekliyorum. Dışarı ses vermesin istiyorum şuan mevcut kullandığım kulaklığım çok ses veriyor dışarı hoparlör gibi. Laptopda kullanacağım bu arada şimdiden öneri veren herkese teşekkür ederim.
rampage comfort bakabilirsin

EnEss241

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Yıldız
Bas konuşa gerek yok, full ses yapmadığın sürece mikrofona vermiyor zaten fullde kullanamazsın :D
Sadece odadakiler duyar sesleri
Gamepower kulaklıklara ne diyorsun hacı sence onlar nasıl daha yeni gamepower warlock klavye aldım memnunum. Aynı marka olsun diye şöyle bi baktım orda da güzel ürünler var. (mouse rampage bu arada 😂)

Gamepower mihawk hakkında tecrübesi olan varsa yazabilir mi arkadaşlar şuan indirimde 270 lira olmuş.

Son düzenleme:

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Gamepower kulaklıklara ne diyorsun hacı sence onlar nasıl daha yeni gamepower warlock klavye aldım memnunum. Aynı marka olsun diye şöyle bi baktım orda da güzel ürünler var. (mouse rampage bu arada [emoji23])

Gamepower mihawk hakkında tecrübesi olan varsa yazabilir mi arkadaşlar şuan indirimde 270 lira olmuş.
Hocam gamepower'ın neredeyse tüm kulaklıklarında dip ses cızırtı sorunu çıkıyor. Ben Medusa modelini 2 yıl kullandım tavsiye etmiyorum

EnEss241

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Yıldız
Hocam gamepower'ın neredeyse tüm kulaklıklarında dip ses cızırtı sorunu çıkıyor. Ben Medusa modelini 2 yıl kullandım tavsiye etmiyorum
Forumdaki diğer incelemeler üzerinde gördüm öneren yok gamepowerı. Peki drop plus dışında başka bi öneriniz var mı kendimce bi karşılaştırma yapıp alayım bugün siparişi vericem çünkü arkadaşlar.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Forumdaki diğer incelemeler üzerinde gördüm öneren yok gamepowerı. Peki drop plus dışında başka bi öneriniz var mı kendimce bi karşılaştırma yapıp alayım bugün siparişi vericem çünkü arkadaşlar.
Benim başka önerim yok hocam al geç [emoji1787]

Top Bottom