Oyuncu masası nasıl yaptırılabilir?

Sweyetsn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
728
Arkadaşlar selam F/P internetten de olabilir marangozdan da olabilir ama marangoz ne kadara mal olur sizce? Bu ortama güzel bir masa istiyorum çift monitör kullanıyorum yetmiyor.
1716632487085.png

dostum konuyla biraz alakasız olucakta ps4 kolu ps4ün değilse nerden ne kadara aldın söylermisin

Arkadaşlar selam F/P internetten de olabilir marangozdan da olabilir ama marangoz ne kadara mal olur sizce? Bu ortama güzel bir masa istiyorum çift monitör kullanıyorum yetmiyor.Alıntıyı görüntüle
Bu masayı kuzenim aldı bende kullandım çok sağlam ve şık satıcı ile detaylarını konuşabilirsin bir kaç tane seçenek sunuyorlar. MDF dende yapıyorlar fiyatı da iyi bence.

Bu masayı kuzenim aldı bende kullandım çok sağlam ve şık satıcı ile detaylarını konuşabilirsin bir kaç tane seçenek sunuyorlar. MDF dende yapıyorlar fiyatı da iyi bence.
cidden güzelmiş 140 genişlik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gereksiz pahalı oyuncu masası altın da.

3500-4000
yani 4k ya şu masayı yaptırdım 6 ay önce felan boyut olarak biraz büyük ama zorlarsan senin ki benim masanın yarısı olur diye tahmin ediyorum böyle bir şey yapabilirsin

Ekler

• IMG_20240116_184535.jpg
    IMG_20240116_184535.jpg
    2.9 MB · Hit: 202
yani 4k ya şu masayı yaptırdım 6 ay önce felan boyut olarak biraz büyük ama zorlarsan senin ki benim masanın yarısı olur diye tahmin ediyorum böyle bir şey yapabilirsin
hocam gidip ne diyoruz yani ben onları tam bilmiyorum bu model ne olarak geçiyor tam bilmiyorum da bu işleri yarıdmcı olursanız sevinirim

gereksiz pahalı oyuncu masası altın da.

3500-4000
İkeadan falan suntalama o parayı vermektense mdf almak için üzerine biraz para koymak çok daha mantıklı. Tek önerim suntalam almada nereden nasıl alıyorsan al.

İkeadan falan suntalama o parayı vermektense mdf almak için üzerine biraz para koymak çok daha mantıklı. Tek önerim suntalam almada nereden nasıl alıyorsan al.
suntalam var da beğendiğim neden suntalam alınmaz dediniz hocam.

Allah daha iyilerini nasip etsin ortam yakıyor Tebrikler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,956
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri