Oyuncu mouse önerisi

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
1500
Merhabalar bana 1500 civarında oyuncu mouse önerisi verebilir misiniz kablolu veya kablosuz da olur

bunun x44 halini kullaniyorum gayet memnunum, gonul rahatligiyla alabilirsiniz, bu arada @Cakrash hocam 4k hz ile 1k hz in arasinda daglar kadar fark varmi donanim oalrak degilde gozle gorunur olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Atx A9
atk x1
vxe r1 e bakabilirsiniz
onlar se modellerinin mcusu cop hatta 3395 bile yok bazilarinda

bunun x44 halini kullaniyorum gayet memnunum, gonul rahatligiyla alabilirsiniz, bu arada @Cakrash hocam 4k hz ile 1k hz in arasinda daglar kadar fark varmi donanim oalrak degilde gozle gorunur olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

onlar se modellerinin mcusu cop hatta 3395 bile yok bazilarinda
arada ki farkı hissetmezsin ben aj179 pro alma sebebimde buydu atk z1 pro max de ekstra bir şey olmadı dedim niye bu kadar para verdim sonra temu da kampanyayla 700tlye gelince aj179 pro aldım şarj standı var diye bir eksiğini hissetmedim

arada ki farkı hissetmezsin ben aj179 pro alma sebebimde buydu atk z1 pro max de ekstra bir şey olmadı dedim niye bu kadar para verdim sonra temu da kampanyayla 700tlye gelince aj179 pro aldım şarj standı var diye bir eksiğini hissetmedim
eyvallah hocam, bende kara kara dusunuyodum ulan acaba x44 iade edip prosuna gecsemmi diye, ama alali 2 haftayi doldurdum memnunumda bidaha ugrasmak ta yorardi beni boş vaktim yok şu sıralar. eyvallah tekrardan iyi forumlar

kablolu geciklemli olur diye kablosuz tercih ederim bu fiyat bandında mesala stealseries arrow 3 snow nasıl veya daha iyi bir mouse varmı bu fiyatta

Merhabalar bana 1500 civarında oyuncu mouse önerisi verebilir misiniz kablolu veya kablosuz da olur
parolapara ile fantech helis ıı 1k, 1500 küsüre geliyor kullaniyorum cok memnunum 3395 sensor, 52840 ayarinda high tier mcu, 55gr, ptfe ve optik ttc gold tuslarla geliyor bu bütçenin kralıdır yada 1600 küsürata mchose a5 ultra.

kablosuz butceyi iyi almak isterisem yukseltmem gerekecek. kablolu önererileri varmı

Geri