seyitcengiz33
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
PUBG İÇİN RAHAR OYNAMAM İÇİN GÜZEL BİR MOUSE ÖNERİRMİSİNİZ YOKSA ELİMDEKİ GAMEPOWER BANE MODELİ İYİMİ SENCE ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER
Bütçeniz kısıtlı ise G203 veya Asus Tuf M3 gibi modellere bakabilirsiniz. Fakat birkaç tık daha çıkabilirim derseniz Razer Basiliks V2 önerebilirim. Fazlasıyla araştırdım ki halen devam ediyorum. Kötü yorum duymadığım gibi kesinlikle önerilecek bir ürün olarak gösteriliyor.PUBG İÇİN RAHAR OYNAMAM İÇİN GÜZEL BİR MOUSE ÖNERİRMİSİNİZ YOKSA ELİMDEKİ GAMEPOWER BANE MODELİ İYİMİ SENCE ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER
forum.donanimarsivi.com
Butceniz 170 200tl arasi ise g 102PUBG İÇİN RAHAR OYNAMAM İÇİN GÜZEL BİR MOUSE ÖNERİRMİSİNİZ YOKSA ELİMDEKİ GAMEPOWER BANE MODELİ İYİMİ SENCE ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER
İyi bir tercih yapmana yardımcı olacaktır.Rehber - (Güncel Değil) Her Bütçeye Uygun Fare (Mouse) Rehberi
* = O bütçede en iyisi/ O bütçede şiddetle önerdiklerim * = Kablosuzlar arasıda o bütçede en iyisi/ O bütçede şiddetle önerdiklerim Ne kadar çok * o kadar iyi Kendi eklemek istediğiniz bir ürün varsa söyleyebilirsiniz. 100 - 150 TL Havit Gamenote MS814* HP OMEN 400** Bloody TL-80...forum.donanimarsivi.com
bütçe ?PUBG İÇİN RAHAR OYNAMAM İÇİN GÜZEL BİR MOUSE ÖNERİRMİSİNİZ YOKSA ELİMDEKİ GAMEPOWER BANE MODELİ İYİMİ SENCE ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER
Hangi konuda?Sanırım iyi bir seçim yapmışım.
Konu karıştırıp yanlış yorum yaptım. Benim hatam.Hangi konuda?
350 400 ARASI BÜTÇEBütçe belirtirseniz daha iyi olur.