D Delatich 80+ Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 43 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim HASAN AYDIN 16 Şubat 2024 #1 Ben FPS oyunları için mouse arıyorumda bana yardımcı olabilir misiniz güzelinden bir tane ve ayrıca mousepadda arıyorum
Ben FPS oyunları için mouse arıyorumda bana yardımcı olabilir misiniz güzelinden bir tane ve ayrıca mousepadda arıyorum
z0rden 80+ Bronze Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 519 Dahası Reaksiyon skoru 205 İsim Kaan P Steam steamcommunity.com/id/z0rden 16 Şubat 2024 #2 Zamanında 700e aldığım viper miniyi önerecektim fiyatı görünce elim ayağım titredi
berkaysenocak 80+ Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 370 Dahası Reaksiyon skoru 124 Konum Izmir İsim Berkay Şenocak İlgilendiği Kategoriler Monitör, Ekran kartı, Overclock, Undervolt 16 Şubat 2024 #3 Bu arkadaşın elinde bütün mouse modelleri mevcut. Tutuşlardan sensörlere kullanılan her şey ile ilgili çok bilgili. Çok iyi yorum yapıyor. Her bütçeye uygun özellikle öneri videolarını izleyip karar vermene yardımcı olacaktır.
Bu arkadaşın elinde bütün mouse modelleri mevcut. Tutuşlardan sensörlere kullanılan her şey ile ilgili çok bilgili. Çok iyi yorum yapıyor. Her bütçeye uygun özellikle öneri videolarını izleyip karar vermene yardımcı olacaktır.