Neler Yeni

Oyunda sesli olarak küfür yedim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Besim Tibuk

80+ Gold
sonra neden türkiye sunucuları yok oyunların he onu geçtim artık almanya sunucularıda türkleşiyor
Gelmesin ya Türkiyede sunucu olmaz sinyal yakınlaştırıcı yok mu? Koysunlar bir tane yeter o.

Mriguana

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Ali Efe TİCAN
Elimde kayıt var ben argo dahi konuşmadım o ise sesli olarak bana yüzlerce küfür etti ne yapabilirim? Oyuna şikayet edeceğim konuşma banı yesin. Başka ne yapabilirim? Oyun nicki var elimde.
mikrofon başına geçen üç beş dingil seni nasıl bu kadar kırabildiğini anlamıyorum. Bu kadar kırılgan olma çok rahatsız olduysan kapat raporunu vermişsin uzatmana gerek yok. orda karşına ben de gelebilirim sana ana avrat küfür edebilirdim ama bunun seni kırmaması gerek sustur raporla geç çünkü oradaki insanlar seni tanımıyor bile değersizler ben de öyle senin için değersizim o yüzden onlarla vakit harcama

Besim Tibuk

80+ Gold
mikrofon başına geçen üç beş dingil seni nasıl bu kadsr kırabildipini anlamıyorum. Bu kadar kırılgan olma çok rahatsız olduysan kapat raporunu vermişsin uzatmana gerek yok. orda karşına ben de gelebilirim sana ana avrat küfür edebilirdim ama bunun seni kırmaması gerek sustur raporla geç çünkü oradaki insanlar seni tanımıyor bile değersizler ben de öyle senin için değersizim o yüzden onlarla vakit harcama
Hocam normalde alınmam ama bu farklıydı çok kötü oldum o an için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sınav stresi yüzünden zaten kötüydüm bir de bunlar...

Mriguana

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Ali Efe TİCAN
Hocam normalde alınmam ama bu farklıydı elim ayağım titremeye falan başladı çok kötü oldum o an için.
ben gerçek hayatta bile en ağır küfürlere cevap vermiyorum susup yürüyorum.tanımazsın etmezsin, o da seni tanımaz etmez bırak baksın dalgasına hayatın boyunca karşılaşmayacaksın zaten. ilerde ne gereksiz iş peşinde koşmuşum diye kendin üzülürsün

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Hocam normalde alınmam ama bu farklıydı çok kötü oldum o an için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sınav stresi yüzünden zaten kötüydüm bir de bunlar...
Kardeşim videoyu izledim standart tipik bir veled.Küfür edince böyle kendini üstün sanan işte her oyunda olan dallamalardan.Küfür edersinde dozunda edersin bana göre ama bu arkadaş bir oyun için tanımadığı birine fazla abartmış.Yani standart boş beleş mallardan hayata bir faydası yok.Ama babasının yanında da süt dökmüş kedi gibidir bunlar çok iyi bilirim.Kafana takma salla geç vasıfsızın biri işte.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,853
İsim
Eren Yeager
Ticket atabilirsin.
Oyun zulaymış arkadaşlar pek bir şey olacağını sanmam

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.