Maryo
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
sonra neden türkiye sunucuları yok oyunların he onu geçtim artık almanya sunucularıda türkleşiyorTahammül etmek
sonra neden türkiye sunucuları yok oyunların he onu geçtim artık almanya sunucularıda türkleşiyorTahammül etmek
Gelmesin ya Türkiyede sunucu olmaz sinyal yakınlaştırıcı yok mu? Koysunlar bir tane yeter o.sonra neden türkiye sunucuları yok oyunların he onu geçtim artık almanya sunucularıda türkleşiyor
mikrofon başına geçen üç beş dingil seni nasıl bu kadar kırabildiğini anlamıyorum. Bu kadar kırılgan olma çok rahatsız olduysan kapat raporunu vermişsin uzatmana gerek yok. orda karşına ben de gelebilirim sana ana avrat küfür edebilirdim ama bunun seni kırmaması gerek sustur raporla geç çünkü oradaki insanlar seni tanımıyor bile değersizler ben de öyle senin için değersizim o yüzden onlarla vakit harcamaElimde kayıt var ben argo dahi konuşmadım o ise sesli olarak bana yüzlerce küfür etti ne yapabilirim? Oyuna şikayet edeceğim konuşma banı yesin. Başka ne yapabilirim? Oyun nicki var elimde.
Hocam normalde alınmam ama bu farklıydı çok kötü oldum o an için.mikrofon başına geçen üç beş dingil seni nasıl bu kadsr kırabildipini anlamıyorum. Bu kadar kırılgan olma çok rahatsız olduysan kapat raporunu vermişsin uzatmana gerek yok. orda karşına ben de gelebilirim sana ana avrat küfür edebilirdim ama bunun seni kırmaması gerek sustur raporla geç çünkü oradaki insanlar seni tanımıyor bile değersizler ben de öyle senin için değersizim o yüzden onlarla vakit harcama
ben gerçek hayatta bile en ağır küfürlere cevap vermiyorum susup yürüyorum.tanımazsın etmezsin, o da seni tanımaz etmez bırak baksın dalgasına hayatın boyunca karşılaşmayacaksın zaten. ilerde ne gereksiz iş peşinde koşmuşum diye kendin üzülürsünHocam normalde alınmam ama bu farklıydı elim ayağım titremeye falan başladı çok kötü oldum o an için.
Kardeşim videoyu izledim standart tipik bir veled.Küfür edince böyle kendini üstün sanan işte her oyunda olan dallamalardan.Küfür edersinde dozunda edersin bana göre ama bu arkadaş bir oyun için tanımadığı birine fazla abartmış.Yani standart boş beleş mallardan hayata bir faydası yok.Ama babasının yanında da süt dökmüş kedi gibidir bunlar çok iyi bilirim.Kafana takma salla geç vasıfsızın biri işte.Hocam normalde alınmam ama bu farklıydı çok kötü oldum o an için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sınav stresi yüzünden zaten kötüydüm bir de bunlar...