Neler Yeni

Oyunda sesli sohbette sesin ağır ve yavaş gelmesi

rosesr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
rose
Selam, yaklaşık 1 aydır çözemediğimiz garip oyun sesli sohbet probleminden bahsetmek istiyorum. Öncelikle problem şu 1 ay öncesinde Phasmophobia adında bir oyuna girdim bilenler bilir sesli sohbet var oyunda ve ben arkadaşımla oynarken oyunda sesimin yavaş çekimde geldiğini söyledi, önce problemin oyundan kaynaklandığını düşündüm ve umursamadım. Ama sonrasında Valorant ve CS gibi oyunlarda da aynı problemi yaşadım ardından problemin kulaklığım ve bilgisayarımdan (ses kartı vs) olduğunu düşündüğüm için çözümlerin hepsini denedim format attım hatta başka bir kulaklıkla denedim fakat sorun çözülmedi. Ardından evde olan bir diğer kardeşimin de bilgisayarında aynı problemin olduğunu fark ettik. Sorun şu diğer Skype, Discord gibi sesli uygulamalarda sesimizde sıkıntı yokken oyun içi sesli sohbette sesimiz yavaş Motion olarak karşı tarafa geliyor (isterseniz videoda paylaşabilirim). Ardından ikimizin ortak kullandığı şeylerden biri internet olduğu için interneti kontrol edelim dedik ve şöyle bir şey yaptık. Ben bilgisayarımı kendi internetime bağladım ve sorun ortadan kalktı. Böylece sorunun kaynağının internet olduğunun kanısına vardık. Ama şöyle bir sıkıntı vardı internetimiz gayet iyi Turkcell Superonline kullanıyoruz hız testi yapıyoruz ping vs yok (download 940.8 upload 37.6 internetin hızını daha iyi anlamanız adına) ve ayrıca oyun içinde 10ms sabit ardından müşteri temsilcisiyle görüştük. İnternete reset attık düzelmedi ve durumun birebir aynısını anlattığımızda bizlik sıkıntı yok interneti gayet iyi verdiklerini söylediler. Bu problemi aranızdan başka yaşayanlar var mı? Veya bir çözüm?

Top Bottom