Selam arkadaşlar herkese sizden güzel tavsiyeler almak için bu konuyu açtım benim çok iyi bir bilgisayarım yok ve sevdiğim iyi de oynadığım :d tek oyun lol ( League of Legends ) MOBA tarzı bir oyundur ve ben oynamayı çok severim ancak son zamanlarda oyun başladıktan sonra oyunun 10 - 15. dakikaları arasında oyun kendi kendine error veriyor ve kapanıyor sonra yeniden bağlan tuşuna basarak geri bağlanıyorum ancak bu olay bana 2 3 dakika zarar ettiriyor. aslında çok uzun bir süre değil farkındayım ama oynadığım oyunda her an bir savaş her an bir aksiyon döndüğünden ve rakibimden geri kalmamam için o 2 3 dakika bile bana çok gerekiyor. bu olay yüzünden çok fazla oyun kaybettiğim oldu küfür yediğim oldu ve artık bundan kurtulmak istiyorum. maddi durumum çok iyi olmadığından yeni bir sisteme de geçiş yapamıyorum elimdeki sistem de kötü bu yüzden önerilerinizi bekliyorum yanlış yaptığım veya yapmam gereken bir şey varsa belirtirseniz sevinirim şimdiden çok teşekkürler merak eden olur sistemimi de yazacağım şimdiden tekrardan çok teşekkürler ( ve evet ben de farkındayım sistemim baya kötü ancak elimden bir şey gelmiyor :/ )
2 gb RAM
Geforce 210 ( 1 gb sanırım 2 de olabilir )
İntel Pentium Dual CPU E2140 1.60 Ghz
Windows 7 Professional
32 bit işletim sistemi
2 gb RAM
Geforce 210 ( 1 gb sanırım 2 de olabilir )
İntel Pentium Dual CPU E2140 1.60 Ghz
Windows 7 Professional
32 bit işletim sistemi