Oyundayken bir herif oyunda onu vurunca sinirlenip brni tehdit etti oyun bittiginde yeni oyuna gecerken windows hata verdi yeniden baslatildi sonra bir problem olmadi windows guvenligine baktim bir problem yoktu ne yapmaliyim yardim eder misiniz
Salla gitsin klavye delikanlılığı yapıyor kafana takma.Oyundayken bir herif oyunda onu vurunca sinirlenip brni tehdit etti oyun bittiginde yeni oyuna gecerken windows hata verdi yeniden baslatildi sonra bir problem olmadi windows guvenligine baktim bir problem yoktu ne yapmaliyim yardim eder misiniz
dava edebilirsin adamı 6 ay boyunca böyle bir hakka sahipsinOyundayken bir herif oyunda onu vurunca sinirlenip brni tehdit etti oyun bittiginde yeni oyuna gecerken windows hata verdi yeniden baslatildi sonra bir problem olmadi windows guvenligine baktim bir problem yoktu ne yapmaliyim yardim eder misiniz
ya eve gelip öldüreceğim dedi adam ilk kez online oyun oynuyordum adamı bütün gece sopayla bekledimOyundayken bir herif oyunda onu vurunca sinirlenip brni tehdit etti oyun bittiginde yeni oyuna gecerken windows hata verdi yeniden baslatildi sonra bir problem olmadi windows guvenligine baktim bir problem yoktu ne yapmaliyim yardim eder misiniz
seni heklicemBoşver yine toxiclerden birisi ben hergün tehdit alıyorum yok evini mahvedicem yok cartı curtu gülüp geçiyorum
Biri beni hackledi sanıyor diyorki Oğuzhan koç senin adını biliyorum dedi sadece dc den profilime baktı facebook hesabımdaki Oğuzhan koçu diyorseni heklicem
sonra da forum hesabını 100 liradan satıcam (!)
Yok zaten de onu dedikten sonra windows un hata vermesi korkuttu beniEn büyük gücü klavye başına geçip küfretmek olan 10 yaşındaki cılız bir veledin tekidir. Salla gitsin çok var böyle tipler online oyunlarda.
ya eve gelip öldüreceğim dedi adam ilk kez online oyun oynuyordum adamı bütün gece sopayla bekledim
bir şey olmaz dostumYok zaten de onu dedikten sonra windows un hata vermesi korkuttu beni