Oyundayken bilgisayarım vietnam savaşı gibi oluyor Ğ

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,033
Lol oynarken belli bir bir aralıkta bilgisayar 1-2 saniye donuyor ondan sonra sıkıntı olmuyor, valoranta girdiğimde refleksten alt tab yaptığımda neredeyse mavi ekran yiyecek kadar çöküyor, donuyor opera gx açmaya çalışıyorum PC 1 fps olmaya başlıyor baya uğraştığımda opera gx i kapatıp oyuna geri dönüyorum geri dönerkende zorlanıyor ama sonra tekrardan düzeliyor ( bu arada hep fps drop var)

Sizce ne yapmalıyım sistemim:
Ryzhem 3 1200 AF
Gigabyte B450M-H
XFX RX 570 RS 4 GB
Team 8x2 3200 mhz
Kingston A400 120 GB
?? 500 GB HDD ( Unuttum markasını)
Xigmatek 600w 80+

Lol oynarken belli bir bir aralıkta bilgisayar 1-2 saniye donuyor ondan sonra sıkıntı olmuyor, valoranta girdiğimde refleksten alt tab yaptığımda neredeyse mavi ekran yiyecek kadar çöküyor, donuyor opera gx açmaya çalışıyorum PC 1 fps olmaya başlıyor baya uğraştığımda opera gx i kapatıp oyuna geri dönüyorum geri dönerkende zorlanıyor ama sonra tekrardan düzeliyor ( bu arada hep fps drop var)

Sizce ne yapmalıyım sistemim:
Ryzhem 3 1200 AF
Gigabyte B450M-H
XFX RX 570 RS 4 GB
Team 8x2 3200 mhz
Kingston A400 120 GB
?? 500 GB HDD ( Unuttum markasını)
Xigmatek 600w 80+
Marka modelini bilmediğin harddiskine hiz testi yapar misin ayrıca cmd yi yönetici olarak calistir ve SFC /scannow komutunu dene.

Hdd sağlık değerlerini kontrol edip ve bu donmalar sırasında kullanımları gözlemleyip paylaşırmısınız acaba?

Hdd yüzünden olabilir

Az önce yapmayı denedim bilgisayar dondu yeniden başlattım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Screenshot_2.png

Benim eski pcdede boyle oluyordu hard disk cop oldu yenisini almistim eger butcen varsa bi ssd almani tavsiye ederim tabi bundan kaynakli degildir belki ama yinede bu devirde bi ssd al bence

1619708532693.png

up up yeter la bi bakn virüs yok

Geri