Psu ne forum ölü değilBeyler şimdiye kadar 2 defa yaşadım bu sorunu sebebini anlayamadım PUBG oynarken bi anda ekran 2 saniye boyunca takılıp kaldı sonrası ise yeniden başladı pc
Kasanın ışığı hala yanıyordu
sistem;
b450m s2h
r5 5600
rx 6750xt
ayni sorunu yasamistim ekran kartini degistirerek cozmustum.Beyler şimdiye kadar 2 defa yaşadım bu sorunu sebebini anlayamadım PUBG oynarken bi anda ekran 2 saniye boyunca takılıp kaldı sonrası ise yeniden başladı pc
sistem;
b450m s2h
r5 5600
rx 6750xt
Cougar 600wPsu ne forum ölü değil
Sanmıyorum ya çünkü bi ara daha kendiliğinden kapandı ama oyunda değildim o zamanekran kartındandır buyuk olasılıkla
Sistemini yeni mi aldın? Eğer çat diye birden siyah ekran olup kendini yeniden başlatıyorsa RAM'lerinin yerini değiştir.Beyler şimdiye kadar 2 defa yaşadım bu sorunu sebebini anlayamadım PUBG oynarken bi anda ekran 2 saniye boyunca takılıp kaldı sonrası ise yeniden başladı pc
sistem;
b450m s2h
r5 5600
rx 6750xt
Ekran kartım da ne gibi sorun olabilir pahalı bir kart bir deayni sorunu yasamistim ekran kartini degistirerek cozmustum.
Çözüldü: RX 570 aniden kapanıyor
Ya arkadaşlar bu kartı aldığım alacağıma pişman oldum. Kart on numara güzel performans veriyor GTA 5, RDR 2, BF 1 falan mükemmel. Ama arada bir aniden komple sistemi kapatıyor. Hani Afrerburner'dan bakıyorum 60-70 derece oyunlarda. Belli belirsiz kapanıyor, Sadece dün BF 1 indirip oynayayım...www.technopat.net
3 ay oldu evet çat diye kapandı kasada ışıklar yanıyordu ama hala sistem kendi açıldı sonraSistemini yeni mi aldın? Eğer çat diye birden siyah ekran olup kendini yeniden başlatıyorsa RAM'lerinin yerini değiştir.
Max 80 derecede cpu gpu ise 75lerdeCpu - Gpu sıcaklıklarını kontrol ediyor musun ?
Konudan bağımsız Bende de Asus Dual rx 6750 xt var seninkinin modeli ne?Max 80 derecede cpu gpu ise 75lerde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sürekli yaşadığım bir durum degil dediğim gibi max 2 defa yaşadım belki de bizim elektrik yüzündi