Yardım Oyunlarda 2-3 saniyelik donma takılma fps drop yaşıyorum

başka bir ihtimal varmıdır acaba birde biraz daha araştırma yaptım bana ekran kartının driverlarını temizleyip yeni temiz şekilde kurmamı söyledilerde öyle bir çözüme ulaşabilirmiyim çünkü driver booster kullanıyordum önceden
Benim önerim bilgisayarı iyice bir formatla ekran kartı driverlerini kur oyun yüklerken vs crack indirme valorant lol gibi oyunlar beleş zaten o zaman sorun kalkar bence pc tertemiz olucak sonuçta.

Benim önerim bilgisayarı iyice bir formatla ekran kartı driverlerini kur oyun yüklerken vs crack indirme valorant lol gibi oyunlar beleş zaten o zaman sorun kalkar bence pc tertemiz olucak sonuçta.
anladım teşekkür ederim peki sizcede bu yüzden yani driver bosoterdan doalyı yada amdden doalyı olabilme şansı varmı

anladım teşekkür ederim peki sizcede bu yüzden yani driver bosoterdan doalyı yada amdden doalyı olabilme şansı varmı
Formatla uğraşmak istemiyorsanız tüm driverleri vs silin tekrar kurun.

Format daha garanti ama değilmi yani uğraşırım garanti çözümse :D
Tam bilmiyorum olur mu olmaz mı en iyi çözüm tanıdığınız güvendiğiniz bir bilgisayarcıya sormak.Ya da parçalarınıza bir zarar gelmiş olabilir ekran kartı vs.

Tam bilmiyorum olur mu olmaz mı en iyi çözüm tanıdığınız güvendiğiniz bir bilgisayarcıya sormak.Ya da parçalarınıza bir zarar gelmiş olabilir ekran kartı vs.
biraz daha bekliyeyimde konu hakkında bilgisi olan yada sorunu çözmüş biri gelebilir teşekkür ederim yardımlarınız için

Valla bu drop olayından çok çektim.Derdime çare ararken dikkat ettim genelde amd sistemlerde mevcut bu durum.İntel'e geçtim bu yüzden.Dual channel ram yaptığımda azalmıştı ama.

Sistemde kaç gb ram var paylaştığınız ekran görüntülerinde bulamadım. Fakat 8gb raminiz var ise normalde pubg gibi oyunlarda drop yaşayabilirsiniz. Zaten amd işlemcilerde 4x2 1x8 den çok daha fazla fps verebiliyor. 16 gb ise standart haline geldi diyebilirim. Oynadığınız oyun valorant drop yaşamamanız lazım. Driverları tamamen silip en güncel versiyonu yükleyin. Sorun çözülmez ise format atabilirsiniz. Ayrıca kaç watt lık psu kullanıyorsunuz ve sertifikası var mı ?

Sistemde kaç gb ram var paylaştığınız ekran görüntülerinde bulamadım. Fakat 8gb raminiz var ise normalde PUBG gibi oyunlarda drop yaşayabilirsiniz. Zaten amd işlemcilerde 4x2 1x8 den çok daha fazla fps verebiliyor. 16 gb ise standart haline geldi diyebilirim. Oynadığınız oyun valorant drop yaşamamanız lazım. Driverları tamamen silip en güncel versiyonu yükleyin. Sorun çözülmez ise format atabilirsiniz. Ayrıca kaç watt lık psu kullanıyorsunuz ve sertifikası var mı ?
550 wat 80+ sertifikalı 16 gb ram kullanıyorum driverları tamamen silmeyi nasıl yapabilirim birde

Selam,bende aynı sorunları yaşıyorum ama durumumuz aynı değil ben valorant 30-40 fps gayet güzel oynuyorum birden 7-8 saniye donuyor fps 2-3lere düşüyor büyük ihtimal benimki gibi işlemcin ekran kartına darboğaz yapıyor.Sistem özelliklerini atabilir misin?
Bende aynı durumdan şikayetçiyim. Valorant en düşük ayarlarda 40fps alıyorum ama anlık olarak fps 1-2 lere düşüyor drop giriyor donuyor vs. vs. i5 7300hq işlemci ve gtx 1050 ti 4gb ekran kartı kullanıyorum darboğaz olma ihtimali nedir ?

Sistemde kaç gb ram var paylaştığınız ekran görüntülerinde bulamadım. Fakat 8gb raminiz var ise normalde PUBG gibi oyunlarda drop yaşayabilirsiniz. Zaten amd işlemcilerde 4x2 1x8 den çok daha fazla fps verebiliyor. 16 gb ise standart haline geldi diyebilirim. Oynadığınız oyun valorant drop yaşamamanız lazım. Driverları tamamen silip en güncel versiyonu yükleyin. Sorun çözülmez ise format atabilirsiniz. Ayrıca kaç watt lık psu kullanıyorsunuz ve sertifikası var mı ?
bu vdeiodaki gibimi yapıcam

Ne yalan söyleyeyim bu konu hakkında pek bilgim yok. Çünkü tüm driverları en baştan yüklemem gerekmedi hiç bakmamıştım. Çok izlenmiş bir videodaki şeyleri yapabilirsin bu video muhtemelen işine yarayacaktır.
Amd Clean Up Untility amd için bu daha kesin diyorlar

Geri