Oyunlarda 60 fps sabit kalıyor ve artmıyor

nihai performansı aktif ettim ama güç seçeneklerinde sadece dengeli gözüküyor. yüksek performans fln gözükmüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

onu nasıl halledicem peki?
O oyun içinden kapatılıyor fakat güç seçeneklerinde yüksek performans olmaması garip.

Bu konuya bir göz atabilirsiniz.

O oyun içinden kapatılıyor fakat güç seçeneklerinde yüksek performans olmaması garip.

Bu konuya bir göz atabilirsiniz.
oyun içinde en fazla kare hızı var. onu sınırsıza çektim. yani şu anda vermesi gereken en yüksek fpsyi vermesi gerekiyor. belki ekran kartının ayarları fln yapılması gerekiyor olabilir.

Hocam maalesef onun hakkında pek bir bilgim yok. Sen 144e geri çekmene rağmen tekrar 60hz yapıyorsa bilmiyorum. Eski konulara bakabilirsin.
yine de teşekkür ederim yardımların için

oyun içinde en fazla kare hızı var. onu sınırsıza çektim. yani şu anda vermesi gereken en yüksek fpsyi vermesi gerekiyor. belki ekran kartının ayarları fln yapılması gerekiyor olabilir.
Tamam hocam zaten bende size onu diyorum. Bu sorun VSYNC sorunu değil. Laptop bataryasını daha az kullanmak için kendini tam performans kullanmıyor.

yine de teşekkür ederim yardımların için
nedemek hocam herzaman :peepokalp:

laptopu yeni aldım. oyunu açıyorum işlemcinin grafik kartını kullanıyordu 200fps flndı. rtx 4050yi ayarladım şimdi ise 60fps sabit kalıyor ve artmıyor. neden böyle? yardım lazım. güçlü bir laptop aldım ama tam verimde alamıyorum bence.
Commandline tarzı bir dosya ile düzeltmeyi deneyin.

Tamam hocam zaten bende size onu diyorum. Bu sorun VSYNC sorunu değil. Laptop bataryasını daha az kullanmak için kendini tam performans kullanmıyor.
benim laptop win11. linkteki yapılan her şeyi yaptım hala daha ne yüksek performans ne nihai performans gelmedi.

Anydesk-teamwiever ile halledebilirim birazdan.

laptopu yeni aldım. oyunu açıyorum işlemcinin grafik kartını kullanıyordu 200fps flndı. rtx 4050yi ayarladım şimdi ise 60fps sabit kalıyor ve artmıyor. neden böyle? yardım lazım. güçlü bir laptop aldım ama tam verimde alamıyorum bence.
Laptopu prize takılı bir şekilde mi kullanıyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,515
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri