Başar gedik
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 7
- İsim
- Başar Gedik
arkadaşlar başlıkta dediğim gibi özellikle valorant ve gta5 te oluyor bu durum eskiden böyle bir şey olmuyordu mesela valorantta ben sesle oynamayı cok severim sesi alcalttııgımda bilgisayar donmaya başlıyor anlık droplar giriyor acaba neden mesela alt tab attıktan hemen sonrada drop giriyor oyuna hiç alt tab veya ses ayarı ile oynamadıktan sonra valorant oynadık diyleim sorunsuz calısıyore donma yok yani acaba ses acma kapamayı birlikte algılıyor diye mi drop giriyor çözemedim eksiden yoktu bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
mesela bf1 oynarken tam ekrandaydı oyun ses acıp kapattıgımda oyunun ekranı gidiyordu ama pencereli tam ekrana aldım sorun düzeldi ama valorantta hala drop girme olayı yaşıyorum enden acabaarkadaşlar başlıkta dediğim gibi özellikle valorant ve gta5 te oluyor bu durum eskiden böyle bir şey olmuyordu mesela valorantta ben sesle oynamayı cok severim sesi alcalttııgımda bilgisayar donmaya başlıyor anlık droplar giriyor acaba neden mesela alt tab attıktan hemen sonrada drop giriyor oyuna hiç alt tab veya ses ayarı ile oynamadıktan sonra valorant oynadık diyleim sorunsuz calısıyore donma yok yani acaba ses acma kapamayı birlikte algılıyor diye mi drop giriyor çözemedim eksiden yoktu bu