Neler Yeni

Oyunlarda atma sorunu

Rovi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Yahya akay
geçen gün 25.3.1 güncellemesini indirdim ekran kartım rx6800 xt güncellediğimden beri oyunlardan atma başladı ve amd driver hata mesajı gönderip oyunu kapatıyor cs 2 ve pubg de yaşıyorum en çok bu sorunu çöözümü olan varsa çok iyi olur

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,306
İsim
Sinan Aba
geçen gün 25.3.1 güncellemesini indirdim ekran kartım rx6800 xt güncellediğimden beri oyunlardan atma başladı ve amd driver hata mesajı gönderip oyunu kapatıyor cs 2 ve pubg de yaşıyorum en çok bu sorunu çöözümü olan varsa çok iyi olur
Güncelleme notlarına bak.
bende düz 6800 var sıkıntı yaşamadım.

driverı bununla kaldır tekrar kur. Kurulum bitince driverı açmadan önce pc'ye restart atman lazım. Oyun modunu standart varsayılan yap

Yine aynı sorun ile karşılaşırsan yine driver'ı sil eski sürüm kur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güncelleme notlarına bak.
bende düz 6800 var sıkıntı yaşamadım.

driverı bununla kaldır tekrar kur. Kurulum bitince driverı açmadan önce pc'ye restart atman lazım. Oyun modunu standart varsayılan yap

Yine aynı sorun ile karşılaşırsan yine driver'ı sil eski sürüm kur

Bilinen Sorunlar​

• AMD Yazılımı: Adrenalin Edition™'ın aralıklı çökmesi, AMD Görüntü Denetçisi etkinken Marvel's Spider-Man 2 veya Ratchet & Clank: Rift Apart oynarken gözlemlenebilir. Bu sorunu yaşayan kullanıcıların geçici bir çözüm olarak AMD Görüntü Denetçisi'ni devre dışı bırakmaları önerilir.
  • Sürücü kurulumundan hemen sonra Microsoft Edge web tarayıcısında YouTube kullanıldığında beklenenden düşük performans gözlemlenebilir. Bu sorunu yaşayan kullanıcıların geçici bir çözüm olarak Microsoft Edge'i yeniden başlatmaları ve YouTube'u yeniden başlatmaları önerilir.
  • ROP sayısını tespit etmek için ADL SDK'mıza güvenen üçüncü taraf araçları hatalı olarak 64 ROP bildirecektir ve lansman sonrası bir sürücü güncellemesiyle bu sorunu çözmeyi planlıyoruz.
  • Counter-Strike 2 oynarken ve Radeon™ RX 9070 serisi grafik ürünlerinde MSAA x8 kullanırken hatalı gama gösteriliyor.
  • AMD Yazılımı: Adrenalin Edition™, Marvel's Spider-Man 2 için AMD FSR 4 etkinleştirmesini doğru bir şekilde bildirmeyebilir.
  • Radeon™ RX 9000 serisi grafik ürünlerinde Assetto Corsa Competizione oynarken beklenenden düşük performans gözlemlenebilir.
  • Indiana Jones and the Great Circle'da ayarlar "Çok Ultra" kaliteye ayarlandığında ve Yol İzleme etkinleştirildiğinde aralıklı uygulama çökmesi görülebilir. Bu sorunu yaşayan kullanıcıların geçici bir çözüm olarak varsayılan Ray İzleme ayarlarını kullanmaları önerilir.
  • AMD Temizleme Yardımcı Programı Windows® kullanıldıktan sonra, AMD Grafik Ürünleri ile eşleştirilmiş AMD Ryzen™ 7000 ve üzeri serisi işlemcilere yeni bir sürücü yüklemesi sırasında AMD Hata Bildirimi Aracı aralıklı olarak görünebilir.
  • Belirli dizüstü bilgisayarlarda sürücü yükseltmesini tamamladıktan sonra, kullanıcılar entegre kameranın başlatılmasında aralıklı arızalar yaşayabilir. Bu sorunu yaşayan kullanıcıların AMD Cleanup Utility for Windows®'u kullanmaları ve burada bulunan önceki önerilen sürücümüzü kullanmaları önerilir .
  • Windows Subsystem for Linux (WSL 2) desteğine ilişkin sınırlamalar burada bulunabilir .

Top Bottom