Oyunlarda çökme fps drop sorunu

Kronax

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba yaklaşık 6 ay kadar önce bir sistem dizdim ve fivem de mesela çok fazla fps drop alıyorum ultrada rahat oynatması gerkeen oyunlarda donmalar var input lag ım oluyor anlık donup geri düzeliyor 180 fps den 140 lara düşüyorum ve grafikleri yüksek düşük farketmiyor çekiyorum ama yinede donuyor yardımcı olurmusununuz hw monitör benchmark gibi testleri hertürlü yapıp atarım

TUF GAMING B450M-PRO S|Anakarthttps://www.asus.com/tr/motherboards-components/motherboards/tuf-gaming/tuf-gaming-b450m-pro-s/

Red Devil AMD Radeon™ RX 6700 XT 12GB GDDR6 Ekran kartı

G.Skill Ripjaws 2x8 16 GB 3200 MHz Ram

AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci

KIOXIA 500GB EXCERIA G2 NVMe M.2 SSD (2100MB Okuma / 1700MB Yazma) 500gb c diski

KIOXIA 1000GB EXCERIA G2 NVMe M.2 SSD (2100MB Okuma / 1700MB Yazma) 1tb (soğutmalı) oyunlar burda kurulu d diski

Enermax StarryFort 600w kasa +psu

expo açık olduğunu varsayarak bu ekran kartlarında sanki vardı çökme sorunları

expo açık olduğunu varsayarak bu ekran kartlarında sanki vardı çökme sorunları
çözümü nedir? bu kapanma olayının fps drop sorunun the last of us part 2 yi oynuyorum yarım saat 1 saat geçiyor oyun bianda donuyor be bütün sistem donup kalıyor pc yi kapatıp açıyorum anca düzeliyor

çözümü nedir? bu kapanma olayının fps drop sorunun the last of us part 2 yi oynuyorum yarım saat 1 saat geçiyor oyun bianda donuyor be bütün sistem donup kalıyor pc yi kapatıp açıyorum anca düzeliyor
yazılımsal sorun knka ben bilmiyorum çözümünü 6600 6500 6700 bunlarda oldugunu cok duydum

Geri