Ryzen 56600H ve RTX 3050 olan laptopum var ve son zamanlarda CPU kullanımı %60-70'teyken bir anda %5-7'ye düşüyor ve bu da oyunda kısa sürelik FPS sıkıntısını yaşatıyor sebebini anlatacak bir arkadaş var mı ya da çözebilecek? İyi sosyaller.
Güç planı dengelide mi veya prize takılıyken mi oluyor bunlar?Ryzen 56600H ve RTX 3050 olan laptopum var ve son zamanlarda CPU kullanımı %60-70'teyken bir anda %5-7'ye düşüyor ve bu da oyunda kısa sürelik FPS sıkıntısını yaşatıyor sebebini anlatacak bir arkadaş var mı ya da çözebilecek? İyi sosyaller.
prize takılı oyun sırasındayken oluyor hocam ve şöyle bir saçmalık var güç planı sadece dengeli gözüküyor başka eklenmiyor win11Güç planı dengelide mi veya prize takılıyken mi oluyor bunlar?
Hocam dengeliden çekmenin bir yolu vardı sanırım araştırırsan bulursunuz belki.prize takılı oyun sırasındayken oluyor hocam ve şöyle bir saçmalık var güç planı sadece dengeli gözüküyor başka eklenmiyor win11
Güç planı seçinden niahi performansı ekleyin ve seçin veya bataryayı bi tak çıkart'da yapabilirsiniz birde sıcaklık değerleriniz nedirRyzen 56600H ve RTX 3050 olan laptopum var ve son zamanlarda CPU kullanımı %60-70'teyken bir anda %5-7'ye düşüyor ve bu da oyunda kısa sürelik FPS sıkıntısını yaşatıyor sebebini anlatacak bir arkadaş var mı ya da çözebilecek? İyi sosyaller.
sıcaklık değerlerine nasıl bakabilirim dostum yardımcı olabilir misinGüç planı seçinden niahi performansı ekleyin ve seçin veya bataryayı bi tak çıkart'da yapabilirsiniz birde sıcaklık değerleriniz nedir
Sıcaklık kaçRyzen 56600H ve RTX 3050 olan laptopum var ve son zamanlarda CPU kullanımı %60-70'teyken bir anda %5-7'ye düşüyor ve bu da oyunda kısa sürelik FPS sıkıntısını yaşatıyor sebebini anlatacak bir arkadaş var mı ya da çözebilecek? İyi sosyaller.
Msı aftetburner indirsıcaklık değerlerine nasıl bakabilirim dostum yardımcı olabilir misin
birde nihai performans eklenmiyor win 11 kullanıyorum ama eklenmiyor
90 derecenin üstünde genellikleSıcaklık kaç
o zaman normal cpu kendini sınırlıyor zarar görmemek için90 derecenin üstünde genellikle