Oyunlarda düşük gpu kullanımı

öyle kafanı yorma yıllardır böyle bu oyun senlik problem yok oyun bozuk mapin kenarında 300 fps alırsın ortaya gidersin 90 olur çatısmayı girersin drop bile yer öyle bozuk bi oyun grafik ayarlarını arttır diyeceğim gerek yok çünkü shooter oyununda sana sadece zararı olur öyle oynayacaksın ya da sil gitsin tek sorunu keşke optimizasyon olsa pubgnin sorunları bitmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
bende de aynı
çok teşekkürler hocam sağ olun emindim zaten donanımsal benden kaynaklı bir sorun olmadığına sizin oyun net gözüküyor baya tüm ayarlarınız nedir merak ettim

çok teşekkürler hocam sağ olun emindim zaten donanımsal benden kaynaklı bir sorun olmadığına sizin oyun net gözüküyor baya tüm ayarlarınız nedir merak ettim
atayım ayarları bekle

1756849573462.webp

1756849586467.webp

1756849600718.webp

teşekkürler hocam çözünürlük özel çözünürlük gibi bir şey sanırım o nasıl yapılıyor
masaüstüne sağ tık yap nvidia denetim masasına gir çözünürlük değiştirmeye gir özelleştire bas ekranın görüntülemeyeceği çözünürlüklere izin veri tik yap özel çözünürlük oluştura bas yatay piksele 1728 gir tamam de kaydet çık tikten çözünürlüğü seç onayla sonra win+r bas appdata yaz locale gir tsl game gir saved config windows no editör gir game user settings deneni not defteri olarak aç ctrl f bas resulation size x e gel 1728 yaz sonra oyuna gir profesyonel oynamak gibi bir niyetin yoksa yapmaya gerek yok

masaüstüne sağ tık yap nvidia denetim masasına gir çözünürlük değiştirmeye gir özelleştire bas ekranın görüntülemeyeceği çözünürlüklere izin veri tik yap özel çözünürlük oluştura bas yatay piksele 1728 gir tamam de kaydet çık tikten çözünürlüğü seç onayla sonra win+r bas appdata yaz locale gir tsl game gir saved config windows no editör gir game user settings deneni not defteri olarak aç ctrl f bas resulation size x e gel 1728 yaz sonra oyuna gir profesyonel oynamak gibi bir niyetin yoksa yapmaya gerek yok
deneyim yarım sağ olun tekrardan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,588
Üyeler
183,858
Son üye
rehruuyhg
Geri