Neler Yeni

OYUNLARDA FPS DROP

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Bora Yağız ÖZCAN
Instagram
1borayagizz
Steam
Crictech
KÜFÜR ETMEK İSTEMİYORUM ÇOK SİNİRLİYİM NE YAPSAM ŞU SORUNU ÇÖZEMEDİM LOLDE BU SORUN YÜZÜNDEN 2 TERFİ DÜŞTÜM LÜTFEN YARDIM EDİN
NOTEBOOK KKULLANIYORUM.TERMAL MACUNU 4-5 YILDIR YENİLEMEDİM.İÇİNİ AÇIP TEMİZLEMEDİM.BUNLARI YAPSAM SORUN ORTADAN KALKARMI
VEYA BAŞKA ÖNERİSİ OLAN VARMI.

Mehmet Akif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Mehmet Akif İnandı
Driverlari güncelle
Isı değerlerine bak
Windows güncelle
Umarım yardımcı olmuşumdur ;)

Osmanlı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ömer faruk Yıldırım
Ram in yetmiyor olabilir hdd bozulmuş olabilir. Bunlar olabilecek nedenler. Aşırı ısınmada buna sebep olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak Onur
Bir çok sebebi olabilir. Sisteminizi ve oyun içi sıcaklık, kullanım değerlerinizi bilmeden bir şey söylemek güç.

Antiquala

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yüksel MANAY
Surekli guncelliyorum demissin bazi ekran kartlari guncellenince ayarlari sifirlar bu sebepten yapiyor olabilir bide laptop kullaniyormussun yuksek ısı da boyle sorunlar yapabilir, arkada çalasan programlarida kontrol etmen lazim ayrica hdd yi yada islemciyi hangi uygulamalar kullaniyor bunlari kontrol etmeni tavsiye ederim

z0ka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Rıdvan
Dostum yazacağım şey çok kronik ama gerçek. Fps drop yaşıyorsan sistemin kötüdür. Veya sistemin ısınıyordur. Veya ram yetersizdir. Bu 3 seçeneği çözmeye odaklan.

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Onur Can
KÜFÜR ETMEK İSTEMİYORUM ÇOK SİNİRLİYİM NE YAPSAM ŞU SORUNU ÇÖZEMEDİM LOLDE BU SORUN YÜZÜNDEN 2 TERFİ DÜŞTÜM LÜTFEN YARDIM EDİN
NOTEBOOK KKULLANIYORUM.TERMAL MACUNU 4-5 YILDIR YENİLEMEDİM.İÇİNİ AÇIP TEMİZLEMEDİM.BUNLARI YAPSAM SORUN ORTADAN KALKARMI
VEYA BAŞKA ÖNERİSİ OLAN VARMI.
Hocam 4-5 yıl bir laptop için çok uzun bir süre bence. Macun değiştirmesen bile en azında bir temizlik yap. Fanı, ızgarayı çıkarıp temizle. Aşırı ısınıyor demişsin muhtemelen fanın önündeki ızgara tıkanmıştır.

System32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Melih
Ram kullanimini MSI Afterburner den Kontorol ediniz. Windowsu guncelleyiniz , saglam bir virus taramasi yapiniz . Fanlari temizleyiniz . Termal macun yenileyiniz(kaliteli macun sart) eger mecbur kalirsaniz ek fan takviyesi

Top Bottom