Neler Yeni

Oyunlarda fps dusmeye basladi

Orhan12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Orhanss
Ekran kartim rx 550 anakartim asiri dandik arastirinca ismi cikmiyor islemcim i5 3. Nesil ram 8 gb. 4k butcem var neleri degismem gerekiyor ne yapmaliyim 2. El parca almayi planlyorum tavsiye edebileceginiz neler var

ege.suwi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
ege tontu
Ekran kartim rx 550 anakartim asiri dandik arastirinca ismi cikmiyor islemcim i5 3. Nesil ram 8 gb. 4k butcem var neleri degismem gerekiyor ne yapmaliyim 2. El parca almayi planlyorum tavsiye edebileceginiz neler var
anakart işlemci ve ram değişebilirsin

Orhan12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Orhanss
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistemi en son ne zaman temizledin eski değerlerden memnunsan eskisi gibi yapmaya çalış
Eskiside cok iyi degildi ama bu aralar daha kotu oyunlar guncelleme aliyir bu yuzden ikerde daha kotu olur degismem lazm oc yi tak sök pek anlamam zarar gelir diye parcalari sokup temizlemedim ama pervane aralarini ayda bir temizlerim kurutma makinesini tutup tozu kaldiririm parcalari ustten temizlerim islemci sivisini degiselide 3 ay oldu

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Eskiside cok iyi degildi ama bu aralar daha kotu oyunlar guncelleme aliyir bu yuzden ikerde daha kotu olur degismem lazm oc yi tak sök pek anlamam zarar gelir diye parcalari sokup temizlemedim ama pervane aralarini ayda bir temizlerim kurutma makinesini tutup tozu kaldiririm parcalari ustten temizlerim islemci sivisini degiselide 3 ay oldu
O zaman güzel bir upgrade yakışır Kürşat hocam muhtemelen 8. Rüyasını görüyor fakat sabah uyanınca yardımcı olur @Kürşat Kütükçü

Orhan12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Orhanss
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• IMG_2401.png
    IMG_2401.png
    2.6 MB · Hit: 28
  • IMG_2402.png
    IMG_2402.png
    1.9 MB · Hit: 30

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,593
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
4 bine
a320 anakart
RYZEN 1200 / 1600af / 2600 vb gibi işlemci
16gb ddr4 ram
Kalan para ile de ekran kartı olabilir kalırsa bakmak lazım rx 550 iş görmeyen bir kart ama ilk etapta işlemci değişikliğine gitmek lazım.

Top Bottom