Ekran kartim rx 550 anakartim asiri dandik arastirinca ismi cikmiyor islemcim i5 3. Nesil ram 8 gb. 4k butcem var neleri degismem gerekiyor ne yapmaliyim 2. El parca almayi planlyorum tavsiye edebileceginiz neler var
anakart işlemci ve ram değişebilirsinEkran kartim rx 550 anakartim asiri dandik arastirinca ismi cikmiyor islemcim i5 3. Nesil ram 8 gb. 4k butcem var neleri degismem gerekiyor ne yapmaliyim 2. El parca almayi planlyorum tavsiye edebileceginiz neler var
4 k butcem var 2. El toplasam sikinti olurmu ve tavsiye edebilecegin 2. El model varmıanakart işlemci ve ram değişebilirsin
Eskiside cok iyi degildi ama bu aralar daha kotu oyunlar guncelleme aliyir bu yuzden ikerde daha kotu olur degismem lazm oc yi tak sök pek anlamam zarar gelir diye parcalari sokup temizlemedim ama pervane aralarini ayda bir temizlerim kurutma makinesini tutup tozu kaldiririm parcalari ustten temizlerim islemci sivisini degiselide 3 ay olduSistemi en son ne zaman temizledin eski değerlerden memnunsan eskisi gibi yapmaya çalış
O zaman güzel bir upgrade yakışır Kürşat hocam muhtemelen 8. Rüyasını görüyor fakat sabah uyanınca yardımcı olur @Kürşat KütükçüEskiside cok iyi degildi ama bu aralar daha kotu oyunlar guncelleme aliyir bu yuzden ikerde daha kotu olur degismem lazm oc yi tak sök pek anlamam zarar gelir diye parcalari sokup temizlemedim ama pervane aralarini ayda bir temizlerim kurutma makinesini tutup tozu kaldiririm parcalari ustten temizlerim islemci sivisini degiselide 3 ay oldu
Butce olsa bakardimda suan degisecek para yok bu fotodakiler ve i3 10. Nesil islemci birbirlerine uyumlu mu? ekran kartimda rx 550O zaman güzel bir upgrade yakışır Kürşat hocam muhtemelen 8. Rüyasını görüyor fakat sabah uyanınca yardımcı olur @Kürşat Kütükçü
A520 anakart AMD işlemciler içinButce olsa bakardimda suan degisecek para yok bu fotodakiler ve i3 10. Nesil islemci birbirlerine uyumlu mu? ekran kartimda rx 550