Kanka acıkta bir kelime falan anlıyorum canımı sıkıyor oda yani bilemedim napmalıyımAltyazilari ac konusmadan daha cok anlarsin
Seviyelere göre kelime hazneni geliştirmen lazım sadece oyundan zor arada aç krlime ezberle sonra yavaş yavaş anlamaya başlarsınKanka acıkta bir kelime falan anlıyorum canımı sıkıyor oda yani bilemedim napmalıyım
Kelimeleri ezberleyeçeğim ingilizce uygulamaları falan var mıSeviyelere göre kelime hazneni geliştirmen lazım sadece oyundan zor arada aç krlime ezberle sonra yavaş yavaş anlamaya başlarsın
Uygulama vardır illaki çok bilmiyorum ama internete yazsan çıkar seviyelere göre kelime grupları Ordan bakıp bakıp günde iki üç defa öğrenirsinKelimeleri ezberleyeçeğim ingilizce uygulamaları falan var mı
Şuanda a1 seviyesindeyim az çokeğer hiç hiç bilmiyorsanız gereksiz olacak önce b1 seviyesine kadar geliniz ondan sonra işiniz kolay
Küfüre gerek yok ana kelimeler yeterOkulda öğrenemeyeceğin küfürleri ögrenirsin.
Kral minecraft oyna kelime haznen asiri genisler ben kucukken oynadigimdan dolayi cogu kelime mc den geliyor o tarz oyunlar isinizi gorurXbox series s aldım oyunların coğu ingilizce malesef hüsran oldu biraz sizce oyunları oynamaya devam etmelimiyim? Konuşmaları anlamıyorum mesela ama ne yapmam gerekiyor onu biliyorum siz ne önerirsiniz?
3-4 yıl sonoyuncu craftrise oynamıştım zaten ama geride kaldı minecraftKral minecraft oyna kelime haznen asiri genisler ben kucukken oynadigimdan dolayi cogu kelime mc den geliyor o tarz oyunlar isinizi gorur