Çözüldü✓ oyunlarda mouse takılıyor

Kagemni

80+
Reaksiyon skoru
94
oyunlarda anlık takılıyor ve sürekli takılıyor fps oyunlarında çıldırıyorum neden acaba
imzada sistem

oyunlarda anlık takılıyor ve sürekli takılıyor fps oyunlarında çıldırıyorum neden acaba
imzada sistem
ya mouse ya mousepadin dandik. sensörü sıkıntılı da olabilir yada optimizasyon sorunu vardır sağ tık yapıp güncellemeyi dene

ya mouse ya mousepadin dandik sensörü sıkıntılı da olabilir yada optimizasyon sorunu vardır sağ tık yapıp güncellemeyi dene
hiçbir soryun yok ekimanla ilgili eski bilgisatyarımda açıyordu gayet güzel

RAM miktarından takılma meydana gelebilir.

o nasıl oluyor nasıl düzeltebilriim
görev yöneticisinde yazar boş boş ram kullanan uygulamaları sil veya pcye ram ekle çok anlamıyorum şu ram droplarından başka çözümleride olabilir

Mouse u başka bir zeminde kullanmayı deneyin hala çalışmıyorsa farklı bir mouse deneyin sensör sıkıntısıdır çok yüksek ihtimalle
Post automatically merged:

takılıdığı zaman başka bir zeminde deneyin orada da çalışıp çalışmadığına bakın

o nasıl oluyor nasıl düzeltebilriim
Oyunları mümkünse SSD üzerinden oynayın.
Ram sorununa kesin çözüm olmaz ama sanal bellek atamayı deneyin.
Nasıl yapacağınıza gelirsek Bilgisayar sağ tık özellikler > gelişmiş sistem ayarları > performans tan ayarlar > yukarıdan gelişmiş
Altta sanal bellek olacak, oraya girip 8192mb olarak SSD diskiniz üzerinden ayarlayın. Dediğim gibi raminize kesin çözüm sağlamaz ancak ramin yetersiz geldiği durumlarda çok ufakda olsa bir takviye sağlar.

Mouse u başka bir zeminde kullanmayı deneyin hala çalışmıyorsa farklı bir mouse deneyin sensör sıkıntısıdır çok yüksek ihtimalle
Post automatically merged:

takılıdığı zaman başka bir zeminde deneyin orada da çalışıp çalışmadığına bakın
masaüstünde takkılmadan çalışıyor ama bir oyuna girdiğişmde
gidiyor

Geri