oyunlarda odaklanma sorunu

ElyyaK

80+ Silver
Reaksiyon skoru
372
ben eskıden oyun hakımıyetım baya ıydı bıara mouse sens degıstı kafam karıstı eskısını bulamadım gıbı bıseyler oldu tam emın olup olmama arasında kaldım fln ıste o gunden berı ne kas hafızam eskı nede mouse hakımıyetım eskısı gıbı nede odaklanmam bunları en hızlı sekılde nasıl duzelte bılırım eskısınden daha ıyı nasıl olabılırım ? yardımcı olurmusunuz

ben eskıden oyun hakımıyetım baya ıydı bıara mouse sens degıstı kafam karıstı eskısını bulamadım gıbı bıseyler oldu tam emın olup olmama arasında kaldım fln ıste o gunden berı ne kas hafızam eskı nede mouse hakımıyetım eskısı gıbı nede odaklanmam bunları en hızlı sekılde nasıl duzelte bılırım eskısınden daha ıyı nasıl olabılırım ? yardımcı olurmusunuz
Sizi anlayabilsek yardımcı olacağız da anlayamıyoruz ki

Günde 50 sayfa kitap okuyorum ama hala dediğini anlamıyorum

hangi dil bu

a2 türkçe

nasıl anlamadınız allah Askına
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

odaklanmam kas hafızam ve oyuna mouse hakımıyetım gıttı eskısı gıbı degıl bunu nasıl eskısınden daha ıyı hale getırebılırım onu soyluorum

Günde 50 sayfa kitap okuyorum ama hala dediğini anlamıyorum
bende 75 Sayfa okuyorum bende anlamadım

anlattıklarından anladığım kas hafızan eskisi gibi değil aimim kötü nasıl geliştiririm Valorant için mouse da smooth bir parkur var onu her gün 1 2 kere yaparsanız ve bol aimlab çalışırsanız geri gelir ve düzgün bir dpi belirliyip sadece o dpi da kalabilirsiniz bol bol dpi değiştirirseniz daha da kötü olur bu dediklerimi yaparsanız daha iyi olur

bende 75 Sayfa okuyorum bende anlamadım

anlattıklarından anladığım kas hafızan eskisi gibi değil aimim kötü nasıl geliştiririm Valorant için mouse da smooth bir parkur var onu her gün 1 2 kere yaparsanız ve bol aimlab çalışırsanız geri gelir ve düzgün bir dpi belirliyip sadece o dpi da kalabilirsiniz bol bol dpi değiştirirseniz daha da kötü olur bu dediklerimi yaparsanız daha iyi olur
peki odaklanmamı nasıl cozebılırım yanı boyle oyunda dıkkatlı oynayamıyorum yani bir iyi oyuncunun yaptığı dikkatleri ben yapmıyorum sağa bakma bilmem burdan adam cıkabılır gıbı peek gibi seyleri yanı odaklanmam nasıl duzelicek onuda soylermısın

A1 törkiş o.O2

peki odaklanmamı nasıl cozebılırım yanı boyle oyunda dıkkatlı oynayamıyorum yani bir iyi oyuncunun yaptığı dikkatleri ben yapmıyorum sağa bakma bilmem burdan adam cıkabılır gıbı peek gibi seyleri yanı odaklanmam nasıl duzelicek onuda soylermısın
biraz kabaca olabilir ama öğrene öğrene elon çok yüksekmi değilmi sanırım silver gold sun çünki plat fln olsan bunlara alışırsın öle öle artık oradan adam çıkacağına alıştığında bi zamandan sonra full oraya bakarsın ama oyundayken ekren alışman için müzik dinleme gereksiz chat yapma oyuna aiminie bak girerken kontrolleri skilleri unutma güzel oynarsın

sırf alay yazısını buraya yazmak için geliyorsun ya yazık sana anlayıp yardım etemeye calışman bıle bana olumlu etki verirdi
Himm anlamadiğim konuya ne yazmami bekliyosun.

dikkatli oynayamıyorum diyorsun çünki direk rank giriyorsundur ısınarak elin mouse alışınca biraz poligon yapınca her türlü alırsın

Himm anlamadiğim konuya ne yazmami bekliyosun.
anlamadığım konuya girip dalga niye geçiyorsun

dikkatli oynayamıyorum diyorsun çünki direk rank giriyorsundur ısınarak elin mouse alışınca biraz poligon yapınca her türlü alırsın

anlamadığım konuya girip dalga niye geçiyorsun
anlamadığın*

Geri