Neler Yeni

Çözüldü✓ oyunlarda piksel sorunu

federalper

80+ Silver
alalı daha 2 ay olmadı napmış olabilirim ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

sadece oyunlarda olması ekran kartında sıkıntı olduğunu gösterir mi ki?
Yani onu bilemeyiz belki yaşayan bir arkadaş varsa ve çözdüyse düzelir onun dışında temiz format atıp Win 11 e geçip deneyebilirsin.
Bir kaç klasik şeyi denedikten sonra da düzelmezse garantiye mecbur.

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
Dostum sanırsam Ekran kartında problem var gibi gözüküyor. Yazılımsal değil diyorsun yorumlara baktığımda. O zaman kartta sıkıntı var demektir. Kartı garantiye gönder sana tavsiyem. Fotoğrafları da yedekle ve servise gönder. Normal bir şey değil yani. Yazılımsal olarak yapacağını zannetmiyorum. Genelde bu tür olaylarda kartta problem oluyor. Sana tavsiyem garantiye yolla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yunus Emre Sezer
Her oyunda mı sorun var?
valo ve rocket leauge de var diğerlerine bakmadım

Dostum sanırsam Ekran kartında problem var gibi gözüküyor. Yazılımsal değil diyorsun yorumlara baktığımda. O zaman kartta sıkıntı var demektir. Kartı garantiye gönder sana tavsiyem. Fotoğrafları da yedekle ve servise gönder. Normal bir şey değil yani. Yazılımsal olarak yapacağını zannetmiyorum. Genelde bu tür olaylarda kartta problem oluyor. Sana tavsiyem garantiye yolla.
reis driveri silip tekrar aynı driveri yükledim sorun ortadan kalktı şu anlık sıkıntı yok

Son düzenleme:

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
valo ve rocket leauge de var diğerlerine bakmadım

reis driveri silip tekrar aynı driveri yükledim sorun ortadan kalktı şu anlık sıkıntı yok
Ustam ben olsam ne olur ne olmaz müşteri hizmetleri ile konuşup garantiye yollatırdım. Sen gene de müşteri hizmetleri ile görüş yarın. Onlar söylerler. Şimdi bir şey yok dersin bir iki hafta sonra bilemedin bir ay sonra gene sıkıntı çıkarabilir. Bizim arkadaşta da rx 6600xt vardı. Onda da senin ki gibi siyahlıklar çıkıyordu. O garantiye yollattırdı. Kart arızalı çıktı. Sonra tamir mi oldu yenisini mi yolladı o kadar bilmiyorum ama geldiğinde düzelmişti. Aram olmadığı için pek sormadım. War thunder oyununda yaşıyordu o bu tarz sorunu. Bir iki oyunda da yaşıyorum arada diyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,293
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom