Hocam zaten ben ölü piksel oldugubu dusunmuyorum. Sadece mavi renkte koyu mavi yani siyah nokta oluyor diğer sarı yeşil siyah ve beyaz renklerde kayboluyor hiçbirsorun yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece koyu mavi renklerde siyah nokta beliriyor harici diğer renklerde sorun yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam az önce duvar kağıdımı koyu mavi renkteydi siyah nokta gözüküyodu beyaz bi renk duvar kağıdı yaptım şuan masaüstünde hiçbir nokta vb yok kayboldu ama mavi renk duvar kagıdı yapınca kafamı monitörün dibine sokarsam anca görüyorum siyah noktayı
10dk denedim bi işe yaramadı biraz araştırdım 3-4 saat bırakın diyolar. Müsait olduğum bir gün bırakacağım geçmezsede bir sıkıntı yok rahatsız etmiyor beni çünkü gözükmüyor koyu mavi renginin dışında
10dk denedim bi işe yaramadı biraz araştırdım 3-4 saat bırakın diyolar. Müsait olduğum bir gün bırakacağım geçmezsede bir sıkıntı yok rahatsız etmiyor beni çünkü gözükmüyor koyu mavi renginin dışında
peki kendi kendine geçermi beni hiç rahatsız etmiyor sadece koyu mavide olduğu için zaten fark etmiyorum pek. artma ihtimali varmı veya ilerde diğer renklerdede ölme gibi sorun yaşarmıyım