Neler Yeni

Yardım Bu ölü piksel mi? Yardım

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Talat
Hocam zaten ben ölü piksel oldugubu dusunmuyorum. Sadece mavi renkte koyu mavi yani siyah nokta oluyor diğer sarı yeşil siyah ve beyaz renklerde kayboluyor hiçbirsorun yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece koyu mavi renklerde siyah nokta beliriyor harici diğer renklerde sorun yok

Hocam az önce duvar kağıdımı koyu mavi renkteydi siyah nokta gözüküyodu beyaz bi renk duvar kağıdı yaptım şuan masaüstünde hiçbir nokta vb yok kayboldu ama mavi renk duvar kagıdı yapınca kafamı monitörün dibine sokarsam anca görüyorum siyah noktayı
sıkısmıs pixsel diyorlar bu duruma sen yukarıda yazdıgım programı yukse bır dene

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Alper Kaplan
sıkısmıs pixsel diyorlar bu duruma sen yukarıda yazdıgım programı yukse bır dene
10dk denedim bi işe yaramadı biraz araştırdım 3-4 saat bırakın diyolar. Müsait olduğum bir gün bırakacağım geçmezsede bir sıkıntı yok rahatsız etmiyor beni çünkü gözükmüyor koyu mavi renginin dışında

Hamit_61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Abdulhamit Çoşkun
10dk denedim bi işe yaramadı biraz araştırdım 3-4 saat bırakın diyolar. Müsait olduğum bir gün bırakacağım geçmezsede bir sıkıntı yok rahatsız etmiyor beni çünkü gözükmüyor koyu mavi renginin dışında
Merhaba monitörü nereden aldınız hangi siteden

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mehmet
Ölü subpiksel muhtemelen. Her piksel kırmızı mavi ve yeşil subpiksellerden oluşur. Bunlardan mavi olan ölü olduğu için sadece o renkte gözüküyor.

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Talat
yalnız o zamanla dahada artar bılgın olsun

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Alper Kaplan
yalnız o zamanla dahada artar bılgın olsun
hocam bu sıkışık piksel değil mi neden artsın iade etmekle uğraşmak istemiyorum

Merhaba monitörü nereden aldınız hangi siteden
amazon incehesap satıcılı

Ölü subpiksel muhtemelen. Her piksel kırmızı mavi ve yeşil subpiksellerden oluşur. Bunlardan mavi olan ölü olduğu için sadece o renkte gözüküyor.
peki kendi kendine geçermi beni hiç rahatsız etmiyor sadece koyu mavide olduğu için zaten fark etmiyorum pek. artma ihtimali varmı veya ilerde diğer renklerdede ölme gibi sorun yaşarmıyım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,518
Üyeler
163,837
Son üye
emrekck
Top Bottom