Neler Yeni

Oyunlarda siyah ekran veriyor.

YalçınK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yalçın Koyuncu
Driver silmeyi vs vs. biliyor musun?
Çünkü bir önceki sürüme geçmelisin.
O sürümler beta yani sorun yaşaman gayet normal.
silemem gerek varmı kendisi yükseltiyor yoksa senin dediğin sürümü mü denicem ?

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
silemem gerek varmı kendisi yükseltiyor yoksa senin dediğin sürümü mü denicem ?
Kendisi BETA sürüme yükseltiyor.
Silmeyi biliyorsan silip 20.2.2 sürümünü kur.
Bilmiyorsan diğer sürümü de bir dene belki düzelmiştir.

YalçınK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yalçın Koyuncu
Kendisi BETA sürüme yükseltiyor.
Silmeyi biliyorsan silip 20.2.2 sürümünü kur.
Bilmiyorsan diğer sürümü de bir dene belki düzelmiştir.
tamam sağol 20.2.2 yi kendi sitesinden indirecem dimi

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Vedat Çinar
Dostum ddu programı ile temiz bir kurulum yapmanı tavsiye ederim internetten bakabilirsin. 20.4.2 driverını indirip kur bir daha bu hatayı almazsın

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
silip tekrar indirdim hala aynı sorunu yaşıyorum ekran kartımın driverı güncel amd radeon ayarları da yüklü son sürüm ne yapmalıyım
Hocam dertli dertlinin halinden anlarmış bende aynı sorunu yaşadım giriyordum csye siyah ekrandı ama ses vardı ben şöyle çözdüm olayı beni dinle şimdi ddu ile sürücüyü kaldır kökten kaldırıcaksın oda basit bir şey
bunun yaptığını aynı şekil yap açıklamada indirme linkide var download yazıyor iconun yanında bas seni son sürüme atıcak ordan aşağı in aşağıda kingdom bir şey olanı indir yani ingilizce olanı indiriceksin sonra indirilenler klasörünü aç orda sağ tıkla ona ve klasöre ayıkla de yoksa çalışmaz sonra yeni dosya açılınca ordan exeyi çalıştır sonra kankam önüne pencere çıkacak tik atıp atmama olayı sen orda başlatma seçeneklerini ayarla diye bir şey olması lazım ona bas sonra kapat yeniden aç sana soracak nasıl başlatalım diye güvenli moda bas okey de sonrasını videodan yap sonrasında gir internete amd driver indir yaz ve ilk linke bas aşağı in ekran kartını seç sonra windows 10 64 bittir seninki büyük ihtimal ordan bas ona (WHQL) olan en son sürümü indir kur sonra yine sorun yaşarsan yaz bana

YalçınK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yalçın Koyuncu
Hocam dertli dertlinin halinden anlarmış bende aynı sorunu yaşadım giriyordum csye siyah ekrandı ama ses vardı ben şöyle çözdüm olayı beni dinle şimdi ddu ile sürücüyü kaldır kökten kaldırıcaksın oda basit bir şey
bunun yaptığını aynı şekil yap açıklamada indirme linkide var download yazıyor iconun yanında bas seni son sürüme atıcak ordan aşağı in aşağıda kingdom bir şey olanı indir yani ingilizce olanı indiriceksin sonra indirilenler klasörünü aç orda sağ tıkla ona ve klasöre ayıkla de yoksa çalışmaz sonra yeni dosya açılınca ordan exeyi çalıştır sonra kankam önüne pencere çıkacak tik atıp atmama olayı sen orda başlatma seçeneklerini ayarla diye bir şey olması lazım ona bas sonra kapat yeniden aç sana soracak nasıl başlatalım diye güvenli moda bas okey de sonrasını videodan yap sonrasında gir internete amd driver indir yaz ve ilk linke bas aşağı in ekran kartını seç sonra windows 10 64 bittir seninki büyük ihtimal ordan bas ona (WHQL) olan en son sürümü indir kur sonra yine sorun yaşarsan yaz bana
tamam sağol şuan yapıcam olmazsa yazarım 2 gündür problem yoktu tekrar olmaya başladı inş çözerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki birşeyleri yedeklememe gerek varmı ya da bu işlemden sonra oyunlarımın yüklemesi gidecekmi
windows a bir şey olurmu

Son düzenleme:

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
tamam sağol şuan yapıcam olmazsa yazarım 2 gündür problem yoktu tekrar olmaya başladı inş çözerim

peki birşeyleri yedeklememe gerek varmı ya da bu işlemden sonra oyunlarımın yüklemesi gidecekmi
windows a bir şey olurmu
hiçbir şey olmaz zaten bir sıkıntı olursa diye geri yükleme noktası oluşturuyor

YalçınK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yalçın Koyuncu

sa knk dediği herşeyi yaptım bazen aynı şeyleri yine tekrarlıyor ama bazen. Sence müşteri hizmetlerine başvurimmi ya da yardım edebileceğin bi yöntem varmı gta5 de fullscreen alınca siyah ekran oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,509
Üyeler
164,687
Son üye
alpsolist
Top Bottom