Neler Yeni

Oyunlarda takım arkadaşını demoralize edenlere ne denir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet topal
Başlık biraz saçma gelmiş olabilir ama çıldırmak üzereyim bazen aklıma böyle şeyler takılıyor. Başlıkta yazdığı gibi örneğin CSGO oynarken sürekli kötü oynuyosun vs diyen takım arkadaşına ne deniyordu?

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Başlık biraz saçma gelmiş olabilir ama çıldırmak üzereyim bazen aklıma böyle şeyler takılıyor. Başlıkta yazdığı gibi örneğin CSGO oynarken sürekli kötü oynuyosun vs diyen takım arkadaşına ne deniyordu?
Öncelikle kimseye oyunu kötü oynuyor diye hakaret edilmemeli. Eğer oynadığı oyunda düzgün bir Matchmaking sistemi varsa kendi ELO'sundaki(yetenek kümesi) oyuncularla oynar. Bu da oyununa gelen oyuncularla aşağı yukarı denk seviyede demektir ;) Gerçekten moral bozucu söylemler alıyorsanız susturabilirsiniz. Hem genel olarak oyun odağınızı artırır hem de moraliniz boş yere bozulmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet topal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle kimseye oyunu kötü oynuyor diye hakaret edilmemeli. Eğer oynadığı oyunda düzgün bir Matchmaking sistemi varsa kendi ELO'sundaki(yetenek kümesi) oyuncularla oynar. Bu da oyununa gelen oyuncularla aşağı yukarı denk seviyede demektir ;) Gerçekten moral bozucu söylemler alıyorsanız susturabilirsiniz. Hem genel olarak oyun odağınızı artırır hem de moraliniz boş yere bozulmaz.
Hocam sorumu yanlış anladınız ben kimseye hakaret etmiyorum veya kimse bana etmiyo benim aklıma takılan şey sürekli takım arkadaşlarının moralini düşürenlere ingilizce bir tabir vardı.

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
behzat
toxic

Berat Gazi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Berat Gazi Yurtseven
Hocam sorumu yanlış anladınız ben kimseye hakaret etmiyorum veya kimse bana etmiyo benim aklıma takılan şey sürekli takım arkadaşlarının moralini düşürenlere ingilizce bir tabir vardı.
idiot mu acaba

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
forum kuralları ama klavyede m ,,,,, a ,,,,,,, l diyebiliriz bence

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,096
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
toxic

Berat Gazi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Berat Gazi Yurtseven
Noob kesin

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Bir şey demene gerek yok taba bas ordan sustur

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet topal
Buldum beyler Flame di. Artık rahat uyuyabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Top Bottom