hazarcoban
80+ Bronze
- Katılım
- 7 Mayıs 2024
- Mesajlar
- 629
- Reaksiyon skoru
- 327
Yani hocam özellikle tomb raider oynarken lara croftu daha iyi görebilmek için gittim 2K monitör aldım bende ve ekran kartı tabii kifps derdim yok(sayaçta açmıyorum ) ama oyuna girdiğimde en yüksek ayara getiririm. o kadar 2k sistem dizmişiz max kalite ile oynayak dimi ama![]()
abazan mısın kardeşYani hocam özellikle tomb raider oynarken lara croftu daha iyi görebilmek için gittim 2K monitör aldım bende ve ekran kartı tabii ki
4070 aldığım için bir tık takıntılıyımEskiden oyunları yükleyip direkt açıldığı gibi oynardık.Ama şimdi çoğu insan son model sistemi olsa bile
fps değerini açıp sol üstte izlemek hoşuna gidiyor.Yoksa oyun şirketlerinin kurduğu bir taktik mi bu ultra ayar olayı ?
O yüzden 7900XT Nitro ekran kartını aldım ömür boyu 2K ve 4K da oynayacağım zevklefps derdim yok(sayaçta açmıyorum ) ama oyuna girdiğimde en yüksek ayara getiririm. o kadar 2k sistem dizmişiz max kalite ile oynayak dimi ama![]()
15 yıl sonra 1080p bile zar zor oynarsınO yüzden 7900XT Nitro ekran kartını aldım ömür boyu 2K ve 4K da oynayacağım zevkle![]()
yere bakarak gidiyorum kısmına haykırdımBoş iş valla cp77 ilk çıktığı zaman 1050ti lı makine vardı bende onunla oynuyodum en düşük ayarlarda max 36fps görmüştüm.
Bi yerden bi yere giderken kasmasın diye yere bakarak gidiyordum.
Ben oyunuma bakarım aga