Neler Yeni

Oyunlarda uzaktaki nesnelerin siyah noktalar halinde pixel gibi görünmesi

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
Arkadaşlar oyun oynarken, aşağıya koyduğum videolardaki gibi uzak mesafelerdeki bazı nesneler, siyah noktalar halinde gözüküyor bariz çok rahatsız ediyor. Sorunun oyun ile alakalı olmadığı gibime geliyor çünkü aynı sorunu The Forest'da, Witcher 3'de ve GTA IV'de yaşıyorum. Sorun ekran kartında mıdır acaba? Oyunların hepsi SSD'ye kurulu, HDD'ye de attım ama değişen bir şey olmadı. Sizce ne yapmalıyım?

Sistem özellikleri:
ASUS Prime B450M-K
RX 5600XT.
Ryzen 5 3600.
Corsair VS650 PSU.
2x8 3200 MHz RAM.

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önce AMD cleanup Utility ile sürücünü kaldırıp güncel sürücüyü kur.

Aynı sorunu yaşayan yine 5600xt kullanan bir kişide vardı. Ona soracağım sorunu çözülmüş mü diye.
Hocam 10 kere format attım tüm sürücüleri de denedim her şeyi de güncelledim sorun aynı yine de yardımınız için teşekkür ederim. Videoda yanlış anlaşılma olmasın nesnenin kaybolması çizim mesafesi ayarından kaynaklanıyor onda bir sorun yok fakat ilerdeki nesne kaybolurken siyah noktalar çıkıyor o rahatsız ediyor

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
bu normal bişey gta 5 cyberpunk ve ETS2'de var bende ancak videolardan baktığımda izlediğim videolarda da var.

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
bu normal bişey gta 5 cyberpunk ve ETS2'de var bende ancak videolardan baktığımda izlediğim videolarda da var.
Sıkıntı nesnelerin kaybolması değil kaliteyi yükseltince daha çok belli oluyor taşın renderlandığı yer siyah nokta oluyor

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Sıkıntı nesnelerin kaybolması değil kaliteyi yükseltince daha çok belli oluyor taşın renderlandığı yer siyah nokta oluyor
başka bir oyunda bak. bu oyunu zaten eski bir oyun.
bilemiyorum ben çok kafa yorum zamanında
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca sen sabit dururken kaybolmuyor ki yaklaşınca geliyor uzaklaşınca kayboluyor

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
GTA 4 oynarken çok daha belli oluyordu. GTA 4'ün 3 4 tane gameplay videosunu izledim videolarda sıkıntı yok bende var. Oyunu silmiştim indiriyorum şuan oyuna girince atarım ss'nı buraya

ayrıca sen sabit dururken kaybolmuyor ki yaklaşınca geliyor uzaklaşınca kayboluyor
Hocam oyun oynarken sabit durmuyosun ki ama böyle olması çok rahatsız ediyor. Rahatsız etmese aylardır böyle post atıp yardım istemezdim. Başka pc de denicem sorun çıkmazsa kartını garantiye yollamayı düşünüyorum.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
GTA 4 oynarken çok daha belli oluyordu. GTA 4'ün 3 4 tane gameplay videosunu izledim videolarda sıkıntı yok bende var. Oyunu silmiştim indiriyorum şuan oyuna girince atarım ss'nı buraya

Hocam oyun oynarken sabit durmuyosun ki ama böyle olması çok rahatsız ediyor. Rahatsız etmese aylardır böyle post atıp yardım istemezdim. Başka pc de denicem sorun çıkmazsa kartını garantiye yollamayı düşünüyorum.
beni de bilgilendirirsin. bu arada mümkünse gta 5'te dene

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri