Neler Yeni

Oyunlardaki Saçlar'da Pikselleşme Sorunu

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Şu ana kadar gözüme çarpan Cyberpunk ve RDR2 oldu, Cyberpunk'da saçlar, RDR2'de Saç,sakal, ve at kuyruklarında var bu sorun.
İkisinde çok yüksek boyutlu oyunlar :( nasıl indireyim ama denemeyide çok istiyorum ve korkuyorum

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
Zaten oyunda bi sıkıntı olmadığını düşünüyorum, oyunda olsa diğer oyunlarda olmazdı, oynadığım oyunların %95'inde böle bi sorun var, geçenlerde RDR2 oynamıştım aynı sorun saçlarda ve at kuyruklarında vardı.
kanka düşük grafik nedeniyle olabilr mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Aydın

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Ben bunu ilk kez RDR2 de başlangıç bölümünde fark etmiştim... Karda saçların pikselleri daha belirgin oluyordu. Uzun zamandır hiçbir oyunda gözüme batmıyor. RDR2 de de sadece başlarda fark edilir derecede kötü gelmişti, daha sonra ise hiçbir zaman bir daha aynı hisse kapılmadım.

Kaldı ki ben bunun bir hata olduğunu pek sanmıyorum. 1080p deki piksel yoğunluğunun o kadar fazla olmamasından dolayı olan bir durum bence, yine de bilmiyorum... Eğer bir sorun ise de sadece AMD kartlarda yok. Ben 1660 Ti ile fark etmiştim.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Cyberpunk'da ultraya çekip denedim sorun

Sağlık olsun, ilginiz için teşekkürler.
sırf senin için sormuyorum ki sorun bende de varmı yokmu görmek istiyorum cyberpunk indirsem her karakterde oluyormu sadece bazı karakterlerde mi?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Radeon Image Sharpening açık mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Aydın
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
Şuanlık bir çözüm bulamadım ama amd pişmanlıktır der ve susarım
Durumun amd ile veya diğer markalarla alakalı olduğunu sanmıyorum. Cyberpunk 2077 oyununu Geforce now ile oynuyorum şuan ve ayarları ultraya aldığım halde bile saçlarda bahsettiğiniz pikselleşmeler oluyor.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Durumun amd ile veya diğer markalarla alakalı olduğunu sanmıyorum. Cyberpunk 2077 oyununu Geforce now ile oynuyorum şuan ve ayarları ultraya aldığım halde bile saçlarda bahsettiğiniz pikselleşmeler oluyor.
Başka oyunlardada oluyor mesala gta v dada

Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
Başka oyunlardada oluyor mesala gta v dada
Doğrudur ama dediğim gibi bunun amd veya başka bir marka ile alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum şayet öyle olsa Geforce Now da durumun daha farklı olması gerektiği kanaatindeyim. Sonuç olarak bu durumu yaşamadığımız ''başka oyunlar'' da var değil mi ?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
hocam sizin demeniz üzerine CP indirdim (crack)
sorun kartla alakalı değil benim kanatimce bu herkeste oluyor ama kiminin gözüne çarpıyor kiminin gözüne çarpmıyor bence
oyunu vsr ile 4k ya aldığımda sorun yok denecek kadar az, hatta yok

yada bizde çözümü olmayan texture flickering sorunu var şansımıza küselim :( bu sorunda amd kaynaklı bir sorun değilmiş her kartta olabilirmiş
bu sorunun genel özeti msaa'nın çalışmaması sırf bu sorun yüzünden sistemi baştan dizen mi dersiiin, defalarca monitör değiştiren mi dersiin, işlemci değiştiren mi dersiin, ekran kartı değiştiren mi dersiin. bu sorunun en basit ve masrafsız çözümü takmamak anladığım kadarıyla.

(görseller daha kaliteli ama 3mb dan büyük dosya yüklenmiyor)
4K:
4k (2).png

1080p:
1920x1080 (2).png

yani sorun oyun kaynaklı muhtemelen zaten üsteki arkadaşta belirtmiş geforce nowda yaşıyormuş bu sorunu geforce nowda adını tam hatırlamıyorum ama tesla-t15 denilen bir kart var bu kart onlarca rtx2060 gücünde bu kartta bile sorun varsa bana sorunu kartımda aramak mantıksız geliyor @sinyoraydın

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,747
Üyeler
161,486
Son üye
Uryu Ishida
Top Bottom