Neler Yeni

Oyunlardan artık eğleniyor musunuz?

auewn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kerem Ali Kurtulmuş
Neden bilmiyorum bilgisayarımda oynadığım 2 oyun var 1 tanesi Minecract (Hypixel) diğeri geoguessr artık eskisi gibi diğer oyunlardan eğlenmiyorum nedense.

Sizde de öyle mi? Hikayeli bir oyuna başlayıp hiç hikayesine odaklanasim gelmiyor.

Hanaz

80+ Gold
Neden bilmiyorum bilgisayarımda oynadığım 2 oyun var 1 tanesi Minecract (Hypixel) diğeri geoguessr artık eskisi gibi diğer oyunlardan eğlenmiyorum nedense.

Sizde de öyle mi? Hikayeli bir oyuna başlayıp hiç hikayesine odaklanasim gelmiyor.
Elden ring indirdim sıkıntıdan arada bi doom giriyorum ama rdr2 yi 3. Kez bitiresimde var gow sarmaz diyorum valo indirdim embriyolarla oynamak sıktı cs2 diyorum mermiler gitmiyor ruski bratanlarla küfürleşip çıkıyorum

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,707
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
On sene önce olsa heyecandan dilimi yutacağım oyunların yüzüne şimdi bakamıyorum. Eski oyunlar mı güzel acaba diyorum hayır günümüzde vasat bi haldeler, eski oyunlar güzel değildi, eskiler güzeldi.

java

80+ Bronze
Hikayeli oyunlara kapılabilirseniz evet hala eğlenebiliyorum. Mesela şu Quakecon indirimlerinden gittim Skyrim aldım gunde 10 saat oynuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

On sene önce olsa heyecandan dilimi yutacağım oyunların yüzüne şimdi bakamıyorum. Eski oyunlar mı güzel acaba diyorum hayır günümüzde vasat bi haldeler, eski oyunlar güzel değildi, eskiler güzeldi.
Evet eskiler güzeldi fakat bazı eski oyunlar hala çoğu oyuna taş çıkartır hocam.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,707
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Evet eskiler güzeldi fakat bazı eski oyunlar hala çoğu oyuna taş çıkartır hocam.
İstisnalar olabilir bir kaç tane ama genel olarak öyle bişey söz konusu değil artık. Eskiler eskide kaldı takılmamak lazım geleceğe bakmamız lazım

Son düzenleme:

omer_34

80+ Silver
the witcher 3 oynuyorum tamam grafikler iyi vs ama bi yerden sonra bayıyor. onun yerine bi m&b warband açıyorum 12 saat oynasam sıkılmıyorum.

Uwinker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ömer Altuğ Özkan
Hocam bi ara bana da geldi bu hissiyat şimdi yeniden pc aldım hala aşırı keyif alıyorum. Oyunların genel olarak şaşırtabilirliği düştü. Bence klavye mouse ile yapılabilirlikte limitine geldi artık her oyun türü oynanış olarak. O yüzden grafik yarışı başladı. Hikaye anlamında da hangi oyunun incelemesini izlesem abi klasik klişe falan diye yorumlar görüyorum. Bu biraz kişisel mentalle alakalı keyif almak istiyorsan alıyorsun bi şekilde

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,172
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Kişiden kişiye değişiyor bence.

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,026
İsim
Mehmet
the witcher 3 oynuyorum tamam grafikler iyi vs ama bi yerden sonra bayıyor. onun yerine bi m&b warband açıyorum 12 saat oynasam sıkılmıyorum.
Aga Witcher serisine 3 ile girilmez

Hocam aslında senin yapman gereken şey oyunlar içinde arayışta olmak senin hissini bende yaşıyorum arada sırada ve eğlendiğim bir oyun bulunca o his kayboluyor istersen senin zevkine göre oyun onerebilirim

auewn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kerem Ali Kurtulmuş
Aga Witcher serisine 3 ile girilmez

Hocam aslında senin yapman gereken şey oyunlar içinde arayışta olmak senin hissini bende yaşıyorum arada sırada ve eğlendiğim bir oyun bulunca o his kayboluyor istersen senin zevkine göre oyun onerebilirim
istersen önerebilirsin kafa dağıtmalık oyun arıyorum aslında oynarken sinirlendirmeyecek olan ama lütfen çitçilik oyuun önerme zaten nintendo dan oynuyorum sağolasın şimdiden.

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,026
İsim
Mehmet
istersen önerebilirsin kafa dağıtmalık oyun arıyorum aslında oynarken sinirlendirmeyecek olan ama lütfen çitçilik oyuun önerme zaten nintendo dan oynuyorum sağolasın şimdiden.
Nintendo da hangi oyunlar var bilmiyorum, hangi tür oyunları seviyorsun aksiyon macera,RPG,açık dünya, ortaçağ yada sen bana sevdiğin oyunları söyle ona gore oneriyim

auewn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kerem Ali Kurtulmuş
Şu sıralar bir tek yarım saat minecraft oynayıp çıkıyorum. Sarmıyor.
bende yarım saat olmasada minecraft giriyorum mekaniklere alışmışım artık hiç yeni öğrenesim gelmiyor.

Nintendo da hangi oyunlar var bilmiyorum, hangi tür oyunları seviyorsun aksiyon macera,RPG,açık dünya, ortaçağ yada sen bana sevdiğin oyunları söyle ona gore oneriyim
2d oyun önerir misin?

Top Bottom