Neler Yeni

Oyunlardan çabuk sıkılıyorum.

CrowleyS

80+
Selamlar,

Gaming bilgisayar almadan önce her oyunu oynarım diye düşünüyordum. Daha sonra bir gaming pc aldım ama şuan çoğu oyundan çok çabuk sıkılıyorum.
Bitirebildiğim bir GTA 5 var, onu da 1-2 ay gibi bir sürede bitirdim. Uzun zamandır tek oynadığım oyun hafif bir oyun olduğundan dolayı istediğin zaman girip, istediğin zaman çıkabildiğin için CsGo.

-God of war oynadım dağa gidiyorlar ama hep sandık aç canavar öldür vs. vs. Bir türlü dağa gidemedim. Kendini çok tekrar etti sıkıldım.
-Cyberpunk 2077 oynarken içim karardı ve bu da aynı şekilde hep tekrar ediyor.

50 - 60 GB olan oyunlar indiriyorum 5 dk oynayıp sıkılınca siliyorum.

Oyun öneriniz var mıdır ?

Sdza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ahmet Yasin
İlgilendiği Kategoriler
ASUS DUAL RX 6600 8GB - İNTEL CORE İ5 11400F - H510M-EPCle 4.0 - CORSAİR 8+8(3200Mhz) Cl16 - Corsair CV650 650W 80+ Bronze
Dostum bende ayni sekilde sıkılıyorum bi fifayi +160 falan oynadim bide valoyu o kadar oynadim rdr2'yi bile 33 saat oynadim sadece belli zamandan sonra bayiyor. Güzel kafa dengi Arkadaşın olucak o zaman sıkılmazsin işte.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
927
İsim
Burak küçüksubaşı
Oynama mesela sıkılmazsın bu da bir öneri.

NespaY

80+ Silver
Selamlar,

Gaming bilgisayar almadan önce her oyunu oynarım diye düşünüyordum. Daha sonra bir gaming pc aldım ama şuan çoğu oyundan çok çabuk sıkılıyorum.
Bitirebildiğim bir GTA 5 var, onu da 1-2 ay gibi bir sürede bitirdim. Uzun zamandır tek oynadığım oyun hafif bir oyun olduğundan dolayı istediğin zaman girip, istediğin zaman çıkabildiğin için CsGo.

-God of war oynadım dağa gidiyorlar ama hep sandık aç canavar öldür vs. vs. Bir türlü dağa gidemedim. Kendini çok tekrar etti sıkıldım.

MMO oyunlarına başla.

CrowleyS

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum bende ayni sekilde sıkılıyorum bi fifayi +160 falan oynadim bide valoyu o kadar oynadim rdr2'yi bile 33 saat oynadim sadece belli zamandan sonra bayiyor. Güzel kafa dengi Arkadaşın olucak o zaman sıkılmazsin işte.
Problem bundan kaynaklı sanırım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Sdza
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ali Osman Torun
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik, Yazılım, Donanım, RaspberryPi
Instagram
aliosman3425
Discord
AliOsman3425#6432
Ekran kartından (Asus Dual RX6600) memnun musun? Söylenildiği gibi optimizasyon/driver problemi falan oluyor mu? Aynını aldım daha takacak anakart alamadım kenarda duruyor :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ali Osman Torun
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik, Yazılım, Donanım, RaspberryPi
Instagram
aliosman3425
Discord
AliOsman3425#6432
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Uğur Çalık
Selamlar,

arkadaş cevrenle birlikte oynamıyorsan tabikide sıkılırsın. Ben mesela pubg oynuyorum ama sırf arkadaşlarımla muhabbet olduğu için. O yüzden belli bir yaşın üstü için oyun oynamak kahvehaneye gitmek gibi bir şey.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,464
Üyeler
162,004
Son üye
Ebicos
Top Bottom