Neler Yeni

Oyunları nereden uygun fiyata alabilirim?

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Yeni bir pc topladım ve bayadır oyun fiyatlarını bakmıyordum ve bakınca çok pahalı gördüm tabi ki de korsan oyun oynamak istemiyorum o yüzden daha uygun fiyata oyun alabileceğim siteler var mı?

edd123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
Mehmet Emin Kılıç
Yeni bir PC topladım ve bayadır oyun fiyatlarını bakmıyordum ve bakınca çok pahalı gördüm tabi ki de korsan oyun oynamak istemiyorum o yüzden daha uygun fiyata oyun alabileceğim siteler var mı?

steamda geçen nba 2k20 10 tl idi steam indirimlerini bekleyebilirsin hergün acayip indirimler oluyor zaten.

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
hangi oyunlar mesela epic store'da 80 liralık oyun alışverişine 60 lira indirim kuponu veriyordu en son hâlâ devam ediyor mu bilmiyorum indirip bakmanı öneririm

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
epicten alabilirsin. durmadan indirim geliyor

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hangi oyunlar mesela epic store'da 80 liralık oyun alışverişine 60 lira indirim kuponu veriyordu en son hâlâ devam ediyor mu bilmiyorum indirip bakmanı öneririm
Detroit become human örneğin

sparTA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
tayfun akpınar
Yeni bir PC topladım ve bayadır oyun fiyatlarını bakmıyordum ve bakınca çok pahalı gördüm tabi ki de korsan oyun oynamak istemiyorum o yüzden daha uygun fiyata oyun alabileceğim siteler var mı?
steam de dönem dönem indirimler oluyor indirime girdiğinde alabilirsin epic game nin instagram sayfasını takip et nerdeyse her hafta bedava oyun veriyorlar, forumlarda ücretsiz oyunlarla ilgili yerlere göz at

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Şuan epic'te hitman bedava . Bu tarz seviyorsan bakabilirsin.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
steam de dönem dönem indirimler oluyor indirime girdiğinde alabilirsin epic game nin instagram sayfasını takip et nerdeyse her hafta bedava oyun veriyorlar, forumlarda ücretsiz oyunlarla ilgili yerlere göz at
Tamamdır teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,766
Üyeler
168,194
Son üye
thetixss_
Top Bottom