kaplanharun
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
Ülkenin çoğu korsan oynadığı için getirisi az.
O yüzden yapımcılar da uğraşmıyor.
O yüzden yapımcılar da uğraşmıyor.
Diğer türkler genlede rusça ve çince konuşuyor
Hocam Sadece Azerbaycanda 9 Milyon Türkçe Konuşan Var. Daha Güney Azerbaycanı Saymıyorum.Diğer türkler genlede rusça ve çince konuşuyor
Geriye kalan türkler ne mi konuşuyor? Halaççasından yakutçasına hepsi dahil buna dostum. Diğer türkler turkic language dil ailesi içindeki dilleri konuşuyor? Ayrıca çoğu oyun dilini geçiyor diyorsunda bunun benim konumla alakası yok. Birdahakine bilmeden, instagram sayfalarından gördüğün bilgileri insanlara servis etme.Tamam Sizin Teziniz Üzerine Gidelim. 120 Milyon Olsun. Bu Nüfus İle Çoğu Oyun Dilini Geçiyor ?
Ayrıca 120.000.000 Kişi Turkic Language Konuşuyorsa. Geriye Kalan Türkler Ne Konuşuyor ?
Özbekistanın %74ü Türkçe Konuşuyor Bu AradaDiğer türkler genlede rusça ve çince konuşuyor
Hocam rockstar çok büyük satış olmadıkça bir ülkeyi takmıyorFirmaya da bağlı. Rockstar Türkiyede ne kadar çok oyun satsa da, Türkçe dil çıkarmıyor. CDPR, Türk oyunculara önem verip çıkarıyor. Diğer sebepleri herkes saymış saymıyorum tekrar
2011 Özbekistan Nüfus Sayımında Nüfusun %74 'ünün Özbekçe Yani Türkçeye Mensup Olduğu GörülmüşGeriye kalan türkler ne mi konuşuyor? Halaççasından yakutçasına hepsi dahil buna dostum. Diğer türkler turkic language dil ailesi içindeki dilleri konuşuyor? Ayrıca çoğu oyun dilini geçiyor diyorsunda bunun benim konumla alakası yok. Birdahakine bilmeden, instagram sayfalarından gördüğün bilgileri insanlara servis etme.
evet dostum. ayrıca şunuda belirtiyim hani türk dilleri benzer sanıyorsun ya sanki oyun yakutça olsa oynayabileceksin;Ayrıca Sadece Güney Azerbaycanda 30 Milyon Türk yaşıyor. Bunların Yarısı Türkçe Konuşsa Bile 100.000.000 Buluyor. Geriye Kalan Türk Nüfusunun 20 Milyonu Mu Türkçe Konuşuyor ?
Özbekçe ve türkçe benzzemiyor rusçya daha yakın2011 Özbekistan Nüfus Sayımında Nüfusun %74 'ünün Özbekçe Yani Türkçeye Mensup Olduğu Görülmüş
Nüfusu 30.000.000
Bu Onun Türk Dillerine Mensup Olduğu Gerçeğini Değiştirmiyor.Özbekçe ve türkçe benzzemiyor rusçya daha yakın
usta anlama sorunların var herhalde. kaç defa açıklamama rağmen bana düzgünce cevap veremeyen kişiyle ben konuşmaya devam etmem.2011 Özbekistan Nüfus Sayımında Nüfusun %74 'ünün Özbekçe Yani Türkçeye Mensup Olduğu Görülmüş
Nüfusu 30.000.000
Bu Onun Türk Diline Mensup Olduğu Gerçeğini Değiştiriyor Mu ?e
evet dostum. ayrıca şunuda belirtiyim hani türk dilleri benzer sanıyorsun ya sanki oyun yakutça olsa oynayabileceksin;
Miehe sıttık hâta uonna holuoha nâda
ağrı özbekçede oqrik nasıl anlasınlar2011 Özbekistan Nüfus Sayımında Nüfusun %74 'ünün Özbekçe Yani Türkçeye Mensup Olduğu Görülmüş
Nüfusu 30.000.000