Neler Yeni

Oyunların Türkçe Çıkmaması'nın Sebebi Nedir ?

robin

80+ Silver
arkadaş şey cevabnı duymak istiyor
"oglim türkiyeyi sevmiyorlar ulaa türkün türkten başka dostu yeğen. vatan millet sakarya osmanlı cihan devleti!!11!1!"

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,965
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Bana tamamen ırkçılıktan geliyor aslında çünkü tutan oyunların çoğu türkiyedede tutuyor herkes crack kullanıyor diyolarda heryerde crack var türkiyede yok yani sadece
Bizdek crackkitlesi daha büyük

Peacee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Umut Baydar
Türkiye Pazarının Geliri Fazla Hocam. Düşük Değil. Bence Kasıtlı Bir Olay
bize göre fazla ama adamlar dolar bazından kazanıyorlar sonuçta sen 100 tl veriyorsun oyuna çok para verdim diyorsun o adam ordan 13 dolar falan kazanıyor cyberpunk yurtdışında 50 60 dolar civarı birşeydi sanırsam adam direk aynı fiyatı koysa türkiye için 1000 tl gibi bir paraya alacaktık oyunu o yüzden bence o kadar da çok kazandırmıyordur türkiye pazarı

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
sadece oyun firmalarının ... lığı işte

Impe

80+ Silver
türkçeyi dünyada bizden başka bilen varmı?
eğri oturup doğru konuşalım:
amerikada almanyada yani avrupada yaşayan bir avrupalısın. niye türkçe öğrenesin ki? türk değilsin. eğer ülkemiz gelişmiş bir ülke olsaydı türkçe yaparlardı belki de.
300milyona yakın kişi varda az de mi?

Excator23cm

80+ Gold
türkçe ilk 10da bile değil.

5-6 siteye girdim sadece
burası demiş.
İnanamadm açıkcası Franssızcayı 129milyon kişi kullanıyormuş.Türkiyede sadece 80milyon insan türkçe konuşuyor peki ya diğer Türkler?
hatta romanya ırakvb. bölgesel olarak Türkçe kabul edilen yerlerde var size Diğer Türk ülkelerini saymıyorum bile
Kazakistan, Kırgızistan, Tacikistan, Özbekistan, Türkmenistan, Azerbaycan,

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
bize göre fazla ama adamlar dolar bazından kazanıyorlar sonuçta sen 100 TL veriyorsun oyuna çok para verdim diyorsun o adam ordan 13 dolar falan kazanıyor cyberpunk yurtdışında 50 60 dolar civarı birşeydi sanırsam adam direk aynı fiyatı koysa türkiye için 1000 TL gibi bir paraya alacaktık oyunu o yüzden bence o kadar da çok kazandırmıyordur türkiye pazarı
Haklısınız. Ancak Oyunların Çoğu (PS) Dolar Bazında Alınıyor Zaten.Oyunlar 400 500 tl

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Ülkede oyun alacak parası yok milletin çıkarsalar kim oynayacak ?

Top Bottom