Neler Yeni

Oyunsuz kaldım. Steam 50 TL oyun önerisi

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Epic games var diyeceksiniz. Ancak epic i bıraktım. Elimde bu 5 oyun var

1. Borderlands 2 (6/10)
2. Fall guys (5/10)
3.hitman 2(deneme) (10/10)
4. Star wars battlefront 2 (10/10)
5. Witcher 1 (1/10)

Star wars battlefront 2 yi origin den oynuyorum. Epic den deil. Neyse 50 tl oyun önerebilir misiniz?. Oyun tarzımı da elimdeki oyunlara verdiğim puanlardan anlayabilirdiniz.( mart ayında alacağım)

Son düzenleme:

Urthemiel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Alperen
EA'nın size borcu maalesef bulunmuyor. Epicte bulunan hediye oyunları değerlendirebilirsiniz olan oyunları almanın bir mantığı yok hangisi işinize geliyorsa onu kullanın. Onun dışında RPG olarak Divinity Original Sin 2, korku temalı olarak RE 7 alınabilir.

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet

Birde @Doğukan Fidan rehber yapmıştı ama onun linkini bulamadım görünce atar belki?

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
The Forest
Pubg
Rainbow Six Siege
Rust
Potentia (yeni çıktı)
Batman Arkham Knight
Max Payne 3
Assassins Creed Black Flag / Brotherhood. Bütçeyi 3-4 tl daha aşabiliyorsan Origins te alabilirsin.
Far Cry 3
Far Cry 4

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
EA'nın size borcu maalesef bulunmuyor. Epicte bulunan hediye oyunları değerlendirebilirsiniz olan oyunları almanın bir mantığı yok hangisi işinize geliyorsa onu kullanın. Onun dışında RPG olarak Divinity Original Sin 2, korku temalı olarak RE 7 alınabilir.
Onu biraz abarttım. Origin den oynuyorum. Steam in arayüzü dahil herşeyi epic den iyi.

Urthemiel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Alperen
Onu biraz abarttım. Origin den oynuyorum. Steam in arayüzü dahil herşeyi epic den iyi.
Milyoner olmayan biri ve kullanıcı olarak hangisi bana F/P avantajı sağlıyorsa onu kullanırım ve bence olması gerekende budur. Eşit fiyatlar altında ve belirli standartlarda tercih yapabilirsiniz diye düşünüyorum zira bedava verilmiş 200 TL fiyat bandında A oyunu için gidip diğer firmadan aynı oyuna para vermek pek mantıklı bir hareket değil.

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
The Forest
PUBG
Rainbow Six Siege
Rust
Potentia (yeni çıktı)
Batman Arkham Knight
Max Payne 3
Assassins Creed Black Flag / Brotherhood. Bütçeyi 3-4 TL daha aşabiliyorsan Origins te alabilirsin.
Far Cry 3
Far Cry 4
Online oyunları pek sevmem. Ancak önerdiğin oyunlar güzel. Teşekkürler.

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Milyoner olmayan biri ve kullanıcı olarak hangisi bana F/P avantajı sağlıyorsa onu kullanırım ve bence olması gerekende budur. Eşit fiyatlar altında ve belirli standartlarda tercih yapabilirsiniz diye düşünüyorum zira bedava verilmiş 200 TL fiyat bandında A oyunu için gidip diğer firmadan aynı oyuna para vermek pek mantıklı bir hareket değil.
Zaten o kadar değil. Mesela battlefront 2 ve battlefront 1 li paket 80 tl sanırsam. Battlefront 1 ise 60 tl. 20 tl belki verebilirim ancak elimde bulunan bir oyuna boş yere 200 vermem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne tür oyunlar sevdiğini bilmediğim için farklı türlerden de tavsiye olarak yazdım. Rica ederim :)
Şimdi diyeceksiniz fall guys ta online diye ancak fall guys u kardeşim için aldım.

Urthemiel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Alperen
Zaten o kadar değil. Mesela battlefront 2 ve battlefront 1 li paket 80 TL sanırsam. Battlefront 1 ise 60 TL. 20 TL belki verebilirim ancak elimde bulunan bir oyuna boş yere 200 vermem.
Fiyatlar örnekti yine de hediye verilmiş bir oyuna (platform desteği dışında) para vermemelisiniz. Ek tavsiye olarak Dying Light ve Deus EX Mankind Divided alınabilir.

Top Bottom