Neler Yeni

oyunu denetim masasında göremiyorum ve silemiyorum

umuttz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Umut Tokgöz
arkadaşlar merhaba fm 20 oyununu birkaç ay önce yüklemistim ama çok geçmeden silmiştim. bugün epic gamesi tekrar kurunca fm20 nin hâlâ kurulu oldugu gördüm. oyunu denetim masasında bakıyorum ancak orda görünmüyo windows arama yerine falan yazınca da çıkmıyo ancak oyun hâlâ kurulu nasıl sileceğimi bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim

nexuss.ae

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Sanane
Epic Games kütüphanenize gelin oyunun bulunduğu yerde 3 nokta olması lazım (...) ona tıklayın kaldır demeyi deneyin.
arkadaşlar merhaba fm 20 oyununu birkaç ay önce yüklemistim ama çok geçmeden silmiştim. bugün epic gamesi tekrar kurunca fm20 nin hâlâ kurulu oldugu gördüm. oyunu denetim masasında bakıyorum ancak orda görünmüyo windows arama yerine falan yazınca da çıkmıyo ancak oyun hâlâ kurulu nasıl sileceğimi bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim

God Like

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
C
hibit uninstaller indirin kaldırın kökünü kazır

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Arda Gezer
epic games üzerinden kaldır demeniz lazım direkt :D

umuttz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Umut Tokgöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şEpic Games kütüphanenize gelin oyunun bulunduğu yerde 3 nokta olması lazım (...) youtubedan o kadar video izledim mal gibi ama bunu düşünemedim

Epic Games kütüphanenize gelin oyunun bulunduğu yerde 3 nokta olması lazım (...) ona tıklayın kaldır demeyi deneyin. o kadar video izledim ama bunu düşünmedim cidden jfdbzkblkblfz sağol kanka teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

hibit uninstaller indirin kaldırın kökünü kazır
çok daha basit bir çözümü varmış ama cevap verdiğin içi teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

epic games üzerinden kaldır demeniz lazım direkt :D
mal gibi heryere bakıp oraya bakmamışım uoxgudguh teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,607
Üyeler