L Laxwq 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 47 Dahası Reaksiyon skoru 9 İsim Ege Doğruoğlu 15 Aralık 2020 #1 Ekran kartım Gtx1650 super full ayarlarda witcher 3 açtım ama oyun çok kötü gözüküyor cisimler çok keskin ve karıncalı gözüküyor nasıl düzeltirim
Ekran kartım Gtx1650 super full ayarlarda witcher 3 açtım ama oyun çok kötü gözüküyor cisimler çok keskin ve karıncalı gözüküyor nasıl düzeltirim
tunahangenç 80+ Bronze Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1,991 Dahası Reaksiyon skoru 1,301 İsim Tunahan Genç 15 Aralık 2020 #2 Laxwq yazmış: Ekran kartım Gtx1650 super full ayarlarda witcher 3 açtım ama oyun çok kötü gözüküyor cisimler çok keskin ve karıncalı gözüküyor nasıl düzeltirim Devamı için tıklayın... çık gir yaptın mı veya ekran kartı driverın güncel mi bir de grafikleri düşürmeyi denedin mi
Laxwq yazmış: Ekran kartım Gtx1650 super full ayarlarda witcher 3 açtım ama oyun çok kötü gözüküyor cisimler çok keskin ve karıncalı gözüküyor nasıl düzeltirim Devamı için tıklayın... çık gir yaptın mı veya ekran kartı driverın güncel mi bir de grafikleri düşürmeyi denedin mi
L Laxwq 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 47 Dahası Reaksiyon skoru 9 İsim Ege Doğruoğlu 15 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 evet güncelledime bir kaç defa çık gir yaptım özellikle uzaklaştıkça cisimler çok karıncalı gözüküor özellikle köşeleri
evet güncelledime bir kaç defa çık gir yaptım özellikle uzaklaştıkça cisimler çok karıncalı gözüküor özellikle köşeleri
U UnVoid 80+ Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 1 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Faruk Eren 3 Şubat 2023 #4 Hocam aynı sorun bende de var gına geldi çok kötü gözüküyor oynama zevkim kaçtı bir çözüm bulabildiniz mi
Hocam aynı sorun bende de var gına geldi çok kötü gözüküyor oynama zevkim kaçtı bir çözüm bulabildiniz mi