ÖZEL BILGI PAYLASIMI HAKKINDA YARDIM

oakskoax

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar bundan 2 sene önce instagram adlı sosyal medya platformunda benim adım soyadım ve kişisel bilgilerim kullanılarak bir hesap açıldı vesika fotoğrafım profil fotoğrafı oldu ve bundan baya rahatsızım bu konu hakkında ne yapabilirim bu hesabı kaldırabilir miyiz lütfen yardımcı olur musunuz ?

Merhabalar bundan 2 sene önce instagram adlı sosyal medya platformunda benim adım soyadım ve kişisel bilgilerim kullanılarak bir hesap açıldı vesika fotoğrafım profil fotoğrafı oldu ve bundan baya rahatsızım bu konu hakkında ne yapabilirim bu hesabı kaldırabilir miyiz lütfen yardımcı olur musunuz ?

İki sene boyunca hiçbir şey yapmadınız mı?

instagram'a kaç kez şikayet ettim ama hiç bir şey olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

instagram'a şikayet ettim ama hiç bir şey olmadı ve tek seferlikte değil 3-4 kez şikayet ettim.
Şikayet için hangi yolu kullandınız metin içeriği nasıldı ?

Savcılığa suç duyurusunda bulunmalısın. Adliye girişlerinde bazı küçük, evrak islerine yardımcı olan standlar oluyor. Sana yön verirler. Çoğu emekli Avukat çıkıyor zaten.

Şikayet için hangi yolu kullandınız metin içeriği nasıldı ?
site üzerinden gerçekleştirdim formlar vardı taklit hesap vs. metinde uğradığım durumu yazdım ve kimlik fotoğrafı talep ettiler bende yolladım ama hala aynı durum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,562
Üyeler
174,895
Son üye
scevola
Geri