Özel liseden devlete nasıl geçilir

neves

80+
Reaksiyon skoru
113
Bu sene 9. sınıfa başladım şuanda bir özel lisedeyim aralık başında devlete geçicem ama nakil işlemleri hakkında bilgim yok. ortaokulda en yakın okula gidiyordun kayıt ediyorlardı fakat lisede nasıl olucak. Ben ortalamayla gitmek istiyorum girmek istediğim liseye gidip müdürüyle mi konuşmalıyız bilen var mı

istediğim liseye gidip müdürüyle mi konuşmalıyız bilen var mı
Biz öyle yapmıştık diye hatırlıyom ama ben devlet okulundan geçmiştim
Post automatically merged:

Hocam okulu bir arayıp sorun bence

Bu sene 9. sınıfa başladım şuanda bir özel lisedeyim aralık başında devlete geçicem ama nakil işlemleri hakkında bilgim yok. ortaokulda en yakın okula gidiyordun kayıt ediyorlardı fakat lisede nasıl olucak. Ben ortalamayla gitmek istiyorum girmek istediğim liseye gidip müdürüyle mi konuşmalıyız bilen var mı
Nakil gerekli kardeşim nakil yapacaksın 1 ay sonraya kaliyor diye biliyorum.

Nakil e-devlet üzerin yapılıyor diye biliyorum.

Nakil gerekli kardeşim nakil yapacaksın 1 ay sonraya kaliyor diye biliyorum.
okuluma gidip nakil almak istediğimizi söyledikten sonra yeni liseye geçmek için 1 ay mı bekliyorum yani? çok saçma geldi

okuluma gidip nakil almak istediğimizi söyledikten sonra yeni liseye geçmek için 1 ay mı bekliyorum yani? çok saçma geldi
Nakiller Eylül ayına kadar 1 hafta yani pazartesi yaparsan cuma günü açıklanıyor .
Eylül ayından sonra o ayın sonuna kadar sizi bekletiyor malesef.

Nakiller Eylül ayına kadar 1 hafta yani pazartesi yaparsan cuma günü açıklanıyor .
Eylül ayından sonra o ayın sonuna kadar sizi bekletiyor malesef.
hocam o zaman biz birkaç gün içinde nakil isteyelim okulumdan aralık başındada açıklanır.

Son düzenleme:
Evet ama yinede milli eğitime gidin belki hizlandirirlar (Ayrı portal üzerinden)
hocam youtubedanda biraz bakarark nakil işini tamamen anladım sayılır ama tek bir sorum var, diyelim aralığa 1 hafta kala nakil aldırdık aralığını başında mı açıklıyorlar yoksa 1 ay mı bekleyeceğim.

hocam youtubedanda biraz bakarark nakil işini tamamen anladım sayılır ama tek bir sorum var, diyelim aralığa 1 hafta kala nakil aldırdık aralığını başında mı açıklıyorlar yoksa 1 ay mı bekleyeceğim.
O ayın sonunda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,159
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri