özelleştirilmiş windows 10 önerisi

Reaksiyon skoru
42
beyler benim pc patates ve normal windows 10 kullanırken aşırı donuyo virüs falan yok benim pc kötü bana windows 10 nun eski bilgisayarlar için yapılmış bi dosyası varsa indrime linkiyle atarmısınz

Modlu isolar var genelde pek önerilmez ama isterseniz baya kötü diyorsanız AtlasOS, ReviOs, GhostSpectre var bunlara göz gezdirebilirsiniz.

Modlu isolar var genelde pek önerilmez ama isterseniz baya kötü diyorsanız AtlasOS, ReviOs, GhostSpectre var bunlara göz gezdirebilirsiniz.
zaten revios kullanıyomda onda bile kasıyo bilgisayar özellikleri : i3-5005u 8gb ram 240gb ssd

beyler benim pc patates ve normal windows 10 kullanırken aşırı donuyo virüs falan yok benim pc kötü bana windows 10 nun eski bilgisayarlar için yapılmış bi dosyası varsa indrime linkiyle atarmısınz
Ghost Spectre Windows 10 22H2 kullandığım en iyi windows sürümü şuan 2007 den beri.

https://www.fullprogramlarindir.net/windows-10-lite-indir-tr-en-v2-5827355.html bilgisayar özelliklerini sitede yorumlara yaz 19H2 mi 22H2 mi indiriyim diye sor sana cevap verirler onlar hangisini derse onu indir bu kinghaze diye biris tarafından yapılan bilgisayarı yoran arka planda çalışan şeylerin çıkarıldığı bir Windows 1.5 yıldır kullanıyorum sorun çıkarmadı Windows defender devre dışı oluyor bunda performans odaklı oluyor 13 yaşında laptopumda kullanıyordum tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.fullprogramlarindir.net/windows-10-lite-indir-tr-en-v2-5827355.html bilgisayar özelliklerini sitede yorumlara yaz 19H2 mi 22H2 mi indiriyim diye sor sana cevap verirler onlar hangisini derse onu indir bu kinghaze diye biris tarafından yapılan bilgisayarı yoran arka planda çalışan şeylerin çıkarıldığı bir Windows 1.5 yıldır kullanıyorum sorun çıkarmadı Windows defender devre dışı oluyor bunda performans odaklı oluyor 13 yaşında laptopumda kullanıyordum tavsiye ederim
ram boştayken 1gb kullanıyor 19H2 versiyonunda

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ram boştayken 1gb kullanıyor 19H2 versiyonunda
tamam 19h2 indiriyorum

tamam 19h2 indiriyorum
Şöyle bir şey daha var hocam evet editli sürümler hafif ama sorunsuz çalışması için klasik hizmetleri açık bırakıyorlar, ister istemez ram vs. kullanıyor bunları kapatıp tatlı bir ayar yaparsanız gayet akıcı hale geleceğini düşünüyorum.

Hocam Valorant oynamıyorsanız RekOs öneririm ama özelleştirilmiş windowslarda her zaman risk vardır unutmayın ona göre kurun

bu sistem yazılımı yükleme gereksimini karşılamıyor hatası alıyorum
hocam sıkıntı çıkarıyor olabilir ben 13 senelik laptobuma kurmuştum sıkıntı çıkarmıyordu başka hafifiletimiş windows 10 kurup tekrar deneyin derim AtlasOs mesela

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,181
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri