özelleştirilmiş windows 10 önerisi

onunda indirme linkini bulamadımki
hocam eskiden direk iso iniyordu değiştirmişler bende bulamadım burdaanlatılıyor nasıl yapacağın

hocam eskiden direk iso iniyordu değiştirmişler bende bulamadım burdaanlatılıyor nasıl yapacağın
uup dump sitesi destegi kesmis yani site kapanmıs ghost spectre de sitesine girilmiyor oda destegi kesmis baska windows isosu yokmu

PhoenixLiteOS W11 olanını kullanıyorum baya memnunum, zamanında kötü pc varken ggos kullanıyordum onda da nadir sıkıntı yaşadım.

https://www.fullprogramlarindir.net/windows-10-lite-indir-tr-en-v2-5827355.html bilgisayar özelliklerini sitede yorumlara yaz 19H2 mi 22H2 mi indiriyim diye sor sana cevap verirler onlar hangisini derse onu indir bu kinghaze diye biris tarafından yapılan bilgisayarı yoran arka planda çalışan şeylerin çıkarıldığı bir Windows 1.5 yıldır kullanıyorum sorun çıkarmadı Windows defender devre dışı oluyor bunda performans odaklı oluyor 13 yaşında laptopumda kullanıyordum tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ram boştayken 1gb kullanıyor 19H2 versiyonunda
fullprogramlarindir
gerçekten full mu? o.O2

olm boş komik olmayan espiriler yapmayın bi sorusoruyoruz 2 gündür çözüm bulamıyorum boş muabbet yapmayalım lütfen
Dostum senlik bir şey yok. Zaten ilk sayfadaki adam sana cevabını vermiş, indireceğin windowslar belli. Bu isoları ama öyle yok cangurt.com yok fullalttantirecimbombom.com gibi yerlerden indirmeyeceksin. Seni düşündüğümden arkadaşın yorumuna böyle bir tepki verdim. Yoksa banane git full.com dan mı indiriyorsun nerden indiriyorsan indir.

Dostum senlik bir şey yok. Zaten ilk sayfadaki adam sana cevabını vermiş, indireceğin windowslar belli. Bu isoları ama öyle yok cangurt.com yok fullalttantirecimbombom.com gibi yerlerden indirmeyeceksin. Seni düşündüğümden arkadaşın yorumuna böyle bir tepki verdim. Yoksa banane git full.com dan mı indiriyorsun nerden indiriyorsan indir.
valla dostum ben uzun süredir kullanıyorum daha bir sorun yaşamadım benim gibi kullanan bir sürü insan var eski bilgisayarlar için en performanslı Windows burada güvenilir, güvenilmez sana kalmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu sistem yazılımı yükleme gereksimini karşılamıyor hatası alıyorum
indirdiğin sitede yorumlara yaz kinghaze veya diğer admin yardımcı olur

Modlu windows dan uzak dur 3 ay atlas os kullandım illallah ettim driver güncellettirmiyor yazıcıdan çıktı aldırmıyor ve neredeyse hiç fps farkı yok eğer hala win 10 un kastırdığını düşünüyorsan windows 8.1 i öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,407
Üyeler
187,037
Son üye
kajufistigi
Geri