A Arsenik 80+ Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Umut Ş. 18 Mayıs 2021 #14 "Özellikle Ubuntu" için geliştirilmiş diye bir şey yok. Ubuntu Debian tabanlı bir dağıtım. Tabii, bunun farklı boyutları da var.
"Özellikle Ubuntu" için geliştirilmiş diye bir şey yok. Ubuntu Debian tabanlı bir dağıtım. Tabii, bunun farklı boyutları da var.
hasanmerkit 80+ Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6 Dahası Reaksiyon skoru 12 İsim Hasan Merkit Instagram hasanmerkit Steam hasanmerkit Twitter hasanmerkit Facebook hasanmerkit Reddit hasanmerkit 19 Mayıs 2021 #15 Emre123a yazmış: e çalışır o zaman linux konusunda en bilgili sensin Devamı için tıklayın... Bu nasıl bir ileti dizisidir ya? Profil resmiyle mi yarışıyorsun?
Emre123a yazmış: e çalışır o zaman linux konusunda en bilgili sensin Devamı için tıklayın... Bu nasıl bir ileti dizisidir ya? Profil resmiyle mi yarışıyorsun?
Kapatılmış Hesap 80+ Bronze Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1,218 22 Mayıs 2021 #16 Debian paketi ise hepsinde çalışır. Sadece Ubuntu'ya özel nasıl yapmış anlamadım, ne yani ubuntuda çalışıyor ama debianda çalışmıyor mu?
Debian paketi ise hepsinde çalışır. Sadece Ubuntu'ya özel nasıl yapmış anlamadım, ne yani ubuntuda çalışıyor ama debianda çalışmıyor mu?