Liseye geçtim çok özgüvensiz biriyim kardesimle aramda lgs sonucunda cok buyuk puan farki vardi ayri liselere gidicez ayri lise oluncada ne yapicagimi bilmiyorum bu ozguven problemini nasil cozebilirim yardimci olursaniz cok mutlu olurum
Kaç puan aldın öylesine soruyorumLiseye geçtim çok özgüvensiz biriyim kardesimle aramda lgs sonucunda cok buyuk puan farki vardi ayri liselere gidicez ayri lise oluncada ne yapicagimi bilmiyorum bu ozguven problemini nasil cozebilirim yardimci olursaniz cok mutlu olurum
Sen kaç almıştın ?Kaç puan aldın öylesine soruyorum
Ben 350 almama rağmen hiçbirşey alamadımEn iyi çözüm sosyalleşmektir insanlarla daha çok konuşman lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sen kaç almıştın ?![]()
Yeni okuluna zamanla alışırsın aynı ortaokulda olduğu gibi zamanlaLiseye geçtim çok özgüvensiz biriyim kardesimle aramda lgs sonucunda cok buyuk puan farki vardi ayri liselere gidicez ayri lise oluncada ne yapicagimi bilmiyorum bu ozguven problemini nasil cozebilirim yardimci olursaniz cok mutlu olurum
350 puan fena değil aslında güzel bi lise bulursan tabiBen 350 almama rağmen hiçbirşey alamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hep ziyanın suçu![]()
Bizim burda lise puan farkları uçurum350 puan fena değil aslında güzel bi lise bulursan tabi
Bir tane vardı iyi ama oda büyük ihtimal 360la falan kapattı350 puan fena değil aslında güzel bi lise bulursan tabi
Dostum ben de senin yaşlarındayken bu sorundan muzdariptim. Bol bol muhabbet kurmayı dene ve kendine yeni hobiler edin. Bu dediklerimi ne kadar çok uygularsan o kadar çabuk aşarsın bu sorunu.Liseye geçtim çok özgüvensiz biriyim kardesimle aramda lgs sonucunda cok buyuk puan farki vardi ayri liselere gidicez ayri lise oluncada ne yapicagimi bilmiyorum bu ozguven problemini nasil cozebilirim yardimci olursaniz cok mutlu olurum