Özgüven Problemim Var

sssssss.

80+
Reaksiyon skoru
0
Liseye geçtim çok özgüvensiz biriyim kardesimle aramda lgs sonucunda cok buyuk puan farki vardi ayri liselere gidicez ayri lise oluncada ne yapicagimi bilmiyorum bu ozguven problemini nasil cozebilirim yardimci olursaniz cok mutlu olurum

Liseye geçtim çok özgüvensiz biriyim kardesimle aramda lgs sonucunda cok buyuk puan farki vardi ayri liselere gidicez ayri lise oluncada ne yapicagimi bilmiyorum bu ozguven problemini nasil cozebilirim yardimci olursaniz cok mutlu olurum
Kaç puan aldın öylesine soruyorum

En iyi çözüm sosyalleşmektir insanlarla daha çok konuşman lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sen kaç almıştın ? :D
Ben 350 almama rağmen hiçbirşey alamadım :(

Hep ziyanın suçu😡

Yeni okuluna zamanla alışırsın aynı ortaokulda olduğu gibi zamanla

Ben 350 almama rağmen hiçbirşey alamadım :(

Hep ziyanın suçu😡
350 puan fena değil aslında güzel bi lise bulursan tabi

Şimdiden özgüven problemin varsa lisede bu problemin tavan yapıcak doğal olarak ama liseden sonra ergenliğin bittiğinde çözersin bu sorunu

Niye özgüvensizsin ki kimden korkuyosun ? Gücün mü yok diye korkuyorsun, git bir spor kursuna yazıl güçlen sonra dik başlı ol kimseden tırsma. Şimdi deme yok korkmuyorum falan filan özgüven eksiği olan adam korkuyodur.

Sosyalleşmeyi dene

Kanka zaten 3 günlük dünya biraz rahat ol ya. Ne insanlar var ne karakteri ne de aklı 5 para etmez bu adamlar sadece kendilerini güvenip bi halt sandıkları için bir yerlere gelmiş insanlar. Kimseyi umursama hayat senin hayatın dozunu kaçırmadan dilediğin gibi yaşa ve en önemlisi millet ne der diye sakın düşünme.

Yaşıtlarımın ne dediğini takmayı bırakalı çok oldu.
Onlara kalırsa ülkede tek dinlenmesi gereken müzik türü Türkçe Rock(ben de seviyorum).
Ona buna karışmaktan kimse kendinin farkında değil, bak sen yoluna, spora git ayrıca

Dostum ben de senin yaşlarındayken bu sorundan muzdariptim. Bol bol muhabbet kurmayı dene ve kendine yeni hobiler edin. Bu dediklerimi ne kadar çok uygularsan o kadar çabuk aşarsın bu sorunu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,342
Üyeler
203,398
Son üye
RayanApple
Geri