P12 pwm kasa fanı alınır mı ?

can1453

80+
Reaksiyon skoru
21
Bütçe
5
Dark guardian mini kasası için alacağım sizce nasıl bütçe 2000 2500

kasanın halihazırda var olan fanları yeterli hava akışını sağlar bu tür premium fanları tercih etmen için gereken bir sebep yok

bunlar mı ucuz brom yaptığın öneriye bak adam fan başına 1500 tl fiyat çekmiş bu arkadaşın sorduğu fanlar 400 tl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

adam 400 tl fan soruyor 5 6 bin tllik fan atıyorsun hangi kafa bu haykırdım sabah sabah

Dark guardian mini kasası için alacağım sizce nasıl bütçe 2000 2500
sen şu 6k ya noctua öneren arkadaşı pek fazla takma
alabilirsin bunu bende v2 si var 1000 rpm üstü biraz ses yapıyorlar ama hava akış performansı mük sağlam basıncı var ben 880 960 rpmde kullanıyorum ona rağmen dehşet güçlüler

Arctic alacaksan 5'li hali 2750 Tl olan P12 Max ı tavsiye ederim, kasa fanı olarak.

Ses yapması çok önemli değil benim için mevcut kasamdaki fanlardan daha iyi bişey olsun diye hani kasa zaten küçük kasalarda malum 5 6k

Corsair RS120 bakabilirsin güzel fandır.

Hocam 5 tane fan lazım 2000 2500 e falan çözmem lazım ilerde kasa değişirsem ona da takarım

Ses yapması çok önemli değil benim için mevcut kasamdaki fanlardan daha iyi bişey olsun diye hani kasa zaten küçük kasalarda malum 5 6k
O zaman arkadaşın attığı Thermalright'ı al gitsin F/P ürün bence..

Arctic p12 max iyi kasalar için diğer modelleri alma arctic alacaksan. p12 maxlar güzel.

Geri