Pabuç Konagi güvenilir midir

TavafEdenAdam

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
150
700 liraya Nike air force satıyor
Çakma olup olmaması hiç önemli değil, dıştan güzel gözüksün yeterli, güvenilir ucuza Nike Adidas ayakkabı satan site varsa söylerseniz çok iyi olur

Çakma olup olmaması hiç önemli değil, dıştan güzel gözüksün yeterli, güvenilir ucuza Nike Adidas ayakkabı satan site varsa söylerseniz çok iyi olur
Replika satıyorlar diye biliyorum, parasını verir düzgün ayakkabı alırdım.

Ayakkabı konusunda en umursamaz insan benim galiba :D Gidip nike a falan 4 5k vereceğime gidiyorum flo dan veya lumberjack den fp ayakkabı alıyorum yoluma bakıyorum , beğenirsem bim den de ayakkabı alırım :kekw:

Ayakkabı konusunda en umursamaz insan benim galiba :D Gidip nike a falan 4 5k vereceğime gidiyorum flo dan veya lumberjack den fp ayakkabı alıyorum yoluma bakıyorum , beğenirsem bim den de ayakkabı alırım :kekw:
bence lumberjack kötü . Sadece bir ayakkabısından memnun kaldım onun dışında hep üzdü beni
bim ayakkabısı fena değil , mahallede vs. giyilir

Herkesin bütçesi ayrı tabi, önemli olan replika işlerine girişmemek kimin nasıl ürettiği belirsiz ürünler

Herkesin bütçesi ayrı tabi, önemli olan replika işlerine girişmemek kimin nasıl ürettiği belirsiz ürünler
Kuzenim aliexpressten çok güzel keten bir ayakkabi aldı 3 senedir giyiyor 250 liraya aldı beni cidden şaşırttı ya

Bir kere almıştım 43 dememe rağmen 42 yolladılar olmadığını söylememe rağmen kalıpları büyük olması lazım diye ısrar ettiler. Başka kişiye verdim o da en fazla 1 ay giymiştir sonra açılmalar başlamıştı zaten. Bir tane orjinal al kafan rahat olsun uzun süre giyersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,395
Üyeler
184,620
Son üye
luciferina
Geri