Sadık Altun Forum AVM güvenilir midir?

Akabinde

80+
Reaksiyon skoru
226
Şu ayakkabıyı aldım da. 1923 liraya düştü Pazarama Plus ile. Nays'tan da 100 lira daha düşer 1823 TL olur. Mağazada denedim rahat fena değildi 3k idi FLO'da. Burada böyle ucuz olunca alayım dedim.
Satıcı sizce güvenilir midir hiç alışveriş yapan oldu mu?

Şu ayakkabıyı aldım da. 1923 liraya düştü Pazarama Plus ile. Nays'tan da 100 lira daha düşer 1823 TL olur. Mağazada denedim rahat fena değildi 3k idi FLO'da. Burada böyle ucuz olunca alayım dedim.
Satıcı sizce güvenilir midir hiç alışveriş yapan oldu mu?

hocam npc ayakkabısı almayın bence ama buyrun trendyol https://www.trendyol.com/adidas/runfalcon-5-siyah-erkek-sneaker-ih7758-p-828498443

Vay arkadaş ben bu fiyatlara en az 3 tane alıyorum. Yan sanayi olsa bile bu fiyatlara vermek içimi acıtır

Vay arkadaş ben bu fiyatlara en az 3 tane alıyorum. Yan sanayi olsa bile bu fiyatlara vermek içimi acıtır
hocam istesemde istemesemde çakma ayakkabı giyemiyorum numara yok :) 50 numara ama muhtemelen numara olsada giymezdim

Herkes Nike mı giymek zorunda dostum. :) Aldığım numarada Trendyolla aralarında 280 TL fark vardı, o yüzden Pazarama'dan aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 yılda bir 2 bin lira ayakkabıya veriyorum be hocam altı üstü bırakın onu da vereyim :D Her gün giydiğimiz şeyler..

Herkes Nike mı giymek zorunda dostum. :) Aldığım numarada Trendyolla aralarında 280 TL fark vardı, o yüzden Pazarama'dan aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 yılda bir 2 bin lira ayakkabıya veriyorum be hocam altı üstü bırakın onu da vereyim :D Her gün giydiğimiz şeyler..
herkes nike giymek zorunda değil ama gerçekten görünüşü npc ayakkabısı gibi geliyor bana trendyolda satıcı trendyoldu daha güvenilir diye attım

Geri