Neler Yeni

Packet Loss Sorununu Nasıl Çözerim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
Merhabalar ben Mustafa. İlk öncelikle foruma yeni kayıt oldum konuyu yanlış yere açmışsam özür dilerim. Bugün size uzun zamandır var olan packet loss sorunum hakkında danışmak istiyorum. Bu konularda bir bilgisi olan var mı? Genelde tüm oyunlarda var ama en çok Fortnite oynarken oluyor. Bunun oyunun Türkiye sunucusu olmamasına bağlıyorum bunu nasıl çözebilirim?

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Burhan Bey
Sunucuların yurt içinde olup olmaması ping süresini etkiler, "pocketloss" çok başka bir sorun.

Pingplotter veya benzeri bir proğramla ağ trafiğini takip etmekte fayda var, bu şekilde paket kaybının hangi adımda (hop'ta) olduğunu görebilirsin.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sunucuların yurt içinde olup olmaması ping süresini etkiler, "pocketloss" çok başka bir sorun.

Pingplotter veya benzeri bir proğramla ağ trafiğini takip etmekte fayda var, bu şekilde paket kaybının hangi adımda (hoopta) olduğunu görebilirsin.
İnanın bu konulardan pek anlamıyorum fakat yardımcı olursa modemimi kapatıp 10dk bekleyip açınca baya uzun süre geçiyor sonra tekrar başlıyor.

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Burhan Bey
Eğer öyleyse modemden kaynaklı bir sorun gibi duruyor, mümkünse farklı bir modemle veya routerla denemeye çalışın.

Top Bottom