bioshock serisiEkstra pahalı olmayan ama oynayınca da derin bir etki bırakan PC oyunları önerebilir misiniz?
The Witcher 3Ekstra pahalı olmayan ama oynayınca da derin bir etki bırakan PC oyunları önerebilir misiniz?
kusura bakmayın ama gerçekten witcher ın neresinin iyi olduğunu anlamadım açık dünya desen boş ana hikaye sürekli bana şunu getir sana bu bilgiyi söylerim şeklinde ilerliyor saygı duyuyorum ama neden sevdiğinizi söyler misinizThe Witcher 3
Bence ilgi çekici bir oyun fakat öyle oyun tarihine geçecek bir yanı yok bana göre.kusura bakmayın ama gerçekten witcher ın neresinin iyi olduğunu anlamadım açık dünya desen boş ana hikaye sürekli bana şunu getir sana bu bilgiyi söylerim şeklinde ilerliyor saygı duyuyorum ama neden sevdiğinizi söyler misiniz
Herkesin sevdiğini gördüğüm için önerdim kendim hiç oynamadımkusura bakmayın ama gerçekten witcher ın neresinin iyi olduğunu anlamadım açık dünya desen boş ana hikaye sürekli bana şunu getir sana bu bilgiyi söylerim şeklinde ilerliyor saygı duyuyorum ama neden sevdiğinizi söyler misiniz
Death strandingEkstra pahalı olmayan ama oynayınca da derin bir etki bırakan PC oyunları önerebilir misiniz?
Rdr 2 oynadınız mı?Ekstra pahalı olmayan ama oynayınca da derin bir etki bırakan PC oyunları önerebilir misiniz?
Dostum bu oyunu oynamayanlar öneriyor zaten. Bende oynamadan önce abartıldığı için kesin güzeldir diye oneriyordum. Oynadım. Artık önermiyorum.kusura bakmayın ama gerçekten witcher ın neresinin iyi olduğunu anlamadım açık dünya desen boş ana hikaye sürekli bana şunu getir sana bu bilgiyi söylerim şeklinde ilerliyor saygı duyuyorum ama neden sevdiğinizi söyler misiniz
bence de başyapıt diyenler var başyapıt diyenlerin uncharted god of war the last of us rdr2 gibi oyunları bilmediklerini düşünüyorumBence ilgi çekici bir oyun fakat öyle oyun tarihine geçecek bir yanı yok bana göre.
evet çok müq bir oyun ama pahalıRdr 2 oynadınız mı?
artık ben de bu yüzden konu açmayı düşünüyorumDostum bu oyunu oynamayanlar öneriyor zaten. Bende oynamadan önce abartıldığı için kesin güzeldir diye oneriyordum. Oynadım. Artık önermiyorum.
Dostum bu oyunu oynamayanlar öneriyor zaten. Bende oynamadan önce abartıldığı için kesin güzeldir diye oneriyordum. Oynadım. Artık önermiyorum.