Neler Yeni

Yardım Pahalı olmayan ama almaya değer oyunlar

OptiDark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ozan Ünsal
Bütçe
250
Ekstra pahalı olmayan ama oynayınca da derin bir etki bırakan PC oyunları önerebilir misiniz?

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Baran Durmaz
The Walking Dead 30 TL Seviyesinde kesinlikle alıp oyna çok efsane bir oyun.

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Baran Durmaz
kusura bakmayın ama gerçekten witcher ın neresinin iyi olduğunu anlamadım açık dünya desen boş ana hikaye sürekli bana şunu getir sana bu bilgiyi söylerim şeklinde ilerliyor saygı duyuyorum ama neden sevdiğinizi söyler misiniz

OptiDark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ozan Ünsal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kusura bakmayın ama gerçekten witcher ın neresinin iyi olduğunu anlamadım açık dünya desen boş ana hikaye sürekli bana şunu getir sana bu bilgiyi söylerim şeklinde ilerliyor saygı duyuyorum ama neden sevdiğinizi söyler misiniz
Bence ilgi çekici bir oyun fakat öyle oyun tarihine geçecek bir yanı yok bana göre.

TamerKs

80+ Silver
Herkesin sevdiğini gördüğüm için önerdim kendim hiç oynamadım 🤭
@Vesemir dayı anlatır belki.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,443
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Dostum bu oyunu oynamayanlar öneriyor zaten. Bende oynamadan önce abartıldığı için kesin güzeldir diye oneriyordum. Oynadım. Artık önermiyorum.👍

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Baran Durmaz
Bence ilgi çekici bir oyun fakat öyle oyun tarihine geçecek bir yanı yok bana göre.
bence de başyapıt diyenler var başyapıt diyenlerin uncharted god of war the last of us rdr2 gibi oyunları bilmediklerini düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rdr 2 oynadınız mı?
evet çok müq bir oyun ama pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum bu oyunu oynamayanlar öneriyor zaten. Bende oynamadan önce abartıldığı için kesin güzeldir diye oneriyordum. Oynadım. Artık önermiyorum.👍
artık ben de bu yüzden konu açmayı düşünüyorum

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven

Ya hikayesi çok yavaş ilerliyor bu yüzden beni sıktı. Çoğu RPG'yi yavaş ilerlediği için oynayamıyorum. Müptelası olan insan çok ama. Bende 10 saat civarına dayanabildim. Hala kendimi oynamaya itmeye çalışıyorum da olmuyor...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,405
Üyeler
163,490
Son üye
commonder
Top Bottom